Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Arnoud Leerling
Bewaar als favoriet

Arnoud Leerling

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Arnoud Leerling (1965) is netwerker pur sang. Zijn vaardigheden om mensen in actie te brengen gebruikt hij ook in zijn rol als dagvoorzitter. Door de spreektijd op het podium te beperken, creëert hij zo veel mogelijk ruimte voor het publiek. Als dagvoorzitter creëert Arnoud Leerling een prettige en open sfeer, tegelijkertijd kan hij op een ontspannen manier toch scherp doorvragen.

Arnoud Leerling

Arnoud Leerling (1965) is netwerker pur sang. Zijn vaardigheden om mensen in actie te brengen gebruikt hij ook in zijn rol als dagvoorzitter en gespreksleider. Door de spreektijd op het podium te beperken, brengt hij dynamiek in een zaal vol met mensen, maar begeleidt net zo graag een groep mensen die een nieuwe strategie uitzetten. Door goed voorwerk weet hij wie er in de zaal zitten en waar de vragen zijn. Als dagvoorzitter creëert Arnoud een prettige en open sfeer; tegelijkertijd kan hij op een ontspannen manier toch scherp doorvragen.

Arnoud Leerling heeft oog voor uw gasten. Met welke vragen komen zij en hoe zorgt u ervoor dat ze enthousiast naar huis gaan? Het publiek is belangrijker dan het podium. Dat is zijn devies. Hij zoekt daarom samen met u naar mogelijkheden om het publiek actief te betrekken. Sprekers zijn ten dienste van het publiek; niet andersom. Daarom adviseert hij geen lange speeches te organiseren, maar werkt liever met leuke formats die erop gericht zijn om een expert te vragen om advies te geven en mensen in te zaal te inspireren.

Arnoud Leerling is attent op kleine dingen, die bepalend zijn voor de sfeer: geluid, beeld, licht. Hij heeft inmiddels 7 jaar ervaring en is breed inzetbaar.

Thema’s/sectoren waar Arnoud Leerling goed in thuis is

  • Agrofood
  • Bouw en infrastructuur
  • Duurzaamheid
  • Zorg
  • Overheid

Hierbij komt dat Arnoud zorgt voor veel interactie met zijn publiek, hiervoor maakt hij gebruik van moderne apparatuur. Dit apparatuur en Arnoud’s oog voor detail zorgen zo ook voor een goede en bijpassende sfeer. Met 7 jaar aan ervaring zorgt Arnoud voor een presentatie van formaat!

Wilt u Arnoud Leerling boeken als dagvoorzitter of gespreksleider of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Arnoud Leerling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid