Arnoud Leerling – aandacht voor uw publiek

Arnoud Leerling (1965) is netwerker pur sang. Zijn vaardigheden om mensen in actie te brengen gebruikt hij ook in zijn rol als dagvoorzitter en gespreksleider. Door de spreektijd op het podium te beperken, brengt hij dynamiek in een zaal vol met mensen, maar begeleidt net zo graag een groep mensen die een nieuwe strategie uitzetten. Door goed voorwerk weet hij wie er in de zaal zitten en waar de vragen zijn. Als dagvoorzitter creëert Arnoud een prettige en open sfeer; tegelijkertijd kan hij op een ontspannen manier toch scherp doorvragen.

Arnoud Leerling heeft oog voor uw gasten. Met welke vragen komen zij en hoe zorgt u ervoor dat ze enthousiast naar huis gaan? Het publiek is belangrijker dan het podium. Dat is zijn devies. Hij zoekt daarom samen met u naar mogelijkheden om het publiek actief te betrekken. Sprekers zijn ten dienste van het publiek; niet andersom. Daarom adviseert hij geen lange speeches te organiseren, maar werkt liever met leuke formats die erop gericht zijn om een expert te vragen om advies te geven en mensen in te zaal te inspireren.

Arnoud Leerling is attent op kleine dingen, die bepalend zijn voor de sfeer: geluid, beeld, licht. Hij heeft inmiddels 7 jaar ervaring en is breed inzetbaar.

Thema’s/sectoren waar Arnoud Leerling goed in thuis is

 • Agrofood
 • Bouw en infrastructuur
 • Duurzaamheid
 • Zorg
 • Overheid

Hierbij komt dat Arnoud zorgt voor veel interactie met zijn publiek, hiervoor maakt hij gebruik van moderne apparatuur. Dit apparatuur en Arnoud’s oog voor detail zorgen zo ook voor een goede en bijpassende sfeer. Met 7 jaar aan ervaring zorgt Arnoud voor een presentatie van formaat!

Wilt u Arnoud Leerling boeken als dagvoorzitter of gespreksleider of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Rob Tol

  Ondernemer en Netwerker van het jaar Rob Tol neemt je mee naar de wereld van het off- en online netwerken. Het gaat niet alleen om het kennen van mensen, maar vooral om te weten welke kennis zij bij zich hebben. Met zijn presentaties, workshops en masterclasses toont hij op een verrassende wijze dat netwerken begint met geven; dan komt gunnen vanzelf.

   

 • Angelique van ‘t Riet

  Angelique van ‘t Riet is, naast grondlegger van het concept Zakelijk Flirten, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vier boeken. Ze geeft ook lezingen en workshops over Soft Skills voor professionals – Moderne vaardigheden van de 21e eeuw.

   

 • Jan-Willem Seip

  Jan-Willem Seip heeft als spreker/ trainer meer dan 5.000 vakprofessionals, ondernemers en zelfstandigen geleerd om méér te halen uit hun acquisitie, klantgerichtheid, netwerken en relatiebehoud. Meer succes en meer plezier. Jan-Willem Seip heeft 11 boeken en ruim 250 artikelen geschreven over verkoop.