Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Arjan de Bont
Bewaar als favoriet

Arjan de Bont

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Arjan deelt tijdens zijn lezing de natuurwetten die ten grondslag liggen aan veranderkundig leiderschap. Zo ondersteunt hij een effectief veranderingsproces binnen jouw organisatie. Arjan maakt gebruik van illustraties en oefeningen om een levendige ervaring te creëren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V.

If I had to describe the awareness, sense of urgency and the dedication of both the management board and all experts I would draw a graph with an exponential grow starting to skyrocket around the Keynote. What I recently see happening but never before and which I personally do relate to Arjan\'s keynote: people realize if others struggle with change and they support each other and guide him through the process.

Arjan de Bont

Arjan is highly experienced in presenting in English. Click here to read his English profile.

Staat het managementteam op het punt een grote organisatieverandering door te voeren? En zijn jullie op zoek naar een ervaren spreker die jullie de benodigde inzichten kan bieden omtrent de essentie van veranderleiderschap? Dan is Arjan de Bont dé ideale keynote spreker voor jullie. Hij biedt jouw organisatie de benodigde handvatten om de doelstellingen van het veranderingsproces te bereiken op een manier die zowel angst als stress tot een minimum beperkt.

Met zijn bescheiden en doordachte spreekstijl zal Arjan jouw managementteam inspireren. Zijn rust en diepgaande inzichten scheppen volop ruimte voor vragen en discussie. Het inzetten van illustraties en oefeningen zorgt bovendien voor een levendige en interactieve ervaring.

Over de lezing

Tijdens de lezing neemt Arjan de Bont jouw managementteam mee op reis langs de ‘natuurwetten’ die betrokken zijn bij het effectief mobiliseren van uw bredere organisatie om haar doelen te bereiken. Hij biedt hiermee perspectieven die een diepgaand begrip van de ingewikkelde dynamiek van organisatieveranderingsprocessen ondersteunen. Eerdere deelnemers hebben aangegeven dat Arjan’s keynote speech heeft geleid tot een toename van (wederzijds) begrip tussen deelnemers tijdens het veranderingsproces.

Hij gaat daarnaast in op de minder bekende aspecten in ‘de kunst van organiseren en communiceren’ die onmisbaar zijn voor het bereiken van duurzame verandering op de lange termijn. Hij wijst jouw team de weg naar een proces van organisatieverandering met mínder pijn en méér winst voor de betrokkenen.

Van frustratie naar flow. Van weerstand naar resultaat.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • verandering en de mens
  • weerstand
  • leiderschap
  • communiceren voor verandering
  • stappen naar de implementatie van een grote organisatieverandering
  • specifieke overwegingen voor jouw organisatie

Deze lezing (±1,5 uur) is ook beschikbaar in het Engels en is uitermate geschikt voor managementteams bestaande uit 10-80 personen. In een telefonische voorbespreking nemen jullie de uitdagingen door, zodat Arjan met zijn presentatie geheel inspeelt op de unieke behoeften en kenmerken binnen jullie organisatie.

Naast een lezing is ook een workshop mogelijk met meer tijd voor interactie en oefeningen.

Over Arjan de Bont

Arjan is organisatiewetenschapper, gespecialiseerd in internationaal ondernemen. Hij heeft korte periodes in Singapore en Californië gewoond. Arjan is als trainer/coach aan de slag gegaan met een grote interesse in de dynamiek van veranderende organisaties. In de afgelopen twee decennia heeft Arjan honderden deelnemers getraind in veranderkundige leiderschapsvaardigheden. Deelnemers waren managers van private ondernemingen, waaronder Mercedes Benz, Rabobank en Vodafone.

Arjan trainde ook managers van publieke organisaties, zoals de Koninklijke Marechaussee, Waterschappen en Ziekenhuizen. De laatste jaren is Arjan zich steeds meer gaan toeleggen op het verzorgen van keynote speeches. Dit stelt hem in staat om grotere groepen te ondersteunen bij grote organisatieveranderingen.

Interesse in een lezing of workshop van Arjan de Bont?

Zijn keynote geeft de benodigde inzichten om jullie te ondersteunen bij complexe veranderingen, zoals een nieuwe manier van werken, een organisatorische koerswijziging, een fusie of een reorganisatie. Wanneer de uitdaging de mindset van de betrokkenen betreft, dan is Arjan jullie man.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V.

If I had to describe the awareness, sense of urgency and the dedication of both the management board and all experts I would draw a graph with an exponential grow starting to skyrocket around the Keynote. What I recently see happening but never before and which I personally do relate to Arjan\'s keynote: people realize if others struggle with change and they support each other and guide him through the process.Beschikbaarheid en informatie Arjan de Bont

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker