Op zoek naar een spreker over remote werken?

Alieke Ingerman
Bewaar als favoriet

Alieke Ingerman

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Alieke reist al jaren de wereld rond en werkt vanuit de meest bijzondere plekken. Vanuit haar jarenlange ervaring deelt zij haar expertise over remote werken en bespreekt ze de kansen en uitdagingen.

Elsbeth van den Berg, business developer bij Frankwatching

"Ik heb Alieke ervaren als een vlotte en enthousiaste spreker, met veel kennis van zaken. Haar sessie werd goed beoordeeld. Met Alieke kun je prima samenwerken: in aanloop naar het evenement was ze goed bereikbaar en dacht ze volop mee over de juiste insteek van de sessie."

Alieke Ingerman

Alieke Ingerman is oprichter van Working Remotely, waarbij ze zich bezig houdt met het adviseren over remote werken en het organiseren van workations voor bedrijven/individuen.

Remote werken wordt steeds populairder. De behoefte aan vrijheid groeit. We verwachten flexibiliteit van werkgevers en willen ook hybride kunnen werken. Werken kan tegenwoordig overal, dus ook vanuit het buitenland tijdens een workation.

Bied je als werkgever workations aan en/of een flexibel remote werkbeleid, dan heb je een streepje voor op de concurrent. Workations zijn daarnaast ook de perfecte beloning en kan zorgen voor een hechter team, meer creativiteit én werkgeluk. Er zijn oneindig veel redenen om werk te maken van een workation.

Over de lezing van Alieke Ingerman

Tijdens haar lezing vertelt Alieke welke kansen en uitdagingen workations met zich meebrengen. Welke voordelen biedt een workation een individu en welke kansen zijn er voor bedrijven. Daarnaast bespreken we ook de risico’s en geven tips over hoe deze te beperken.

Alieke kan haar lezing toepassen op jullie situatie:

  • Remote werken
  • Workations
  • Werken op afstand
  • Werken vanuit het buitenland

Achtergrond Alieke Ingerman

Alieke werkte eerder 13 jaar als event- en campagnemanager in loondienst. Iedere vakantiedag ging op aan het ontdekken van de wereld. Haar liefde voor reizen, culturen, natuur, de wereld ontdekken en talent voor organiseren komen samen bij Working Remotely.

Als oprichter van Working Remotely organiseert zijn workations voor bedrijven/individuen en adviseert ze over remote werken. Hiervoor is ze regelmatig op reis en werkt ze vanuit de meest bijzondere plekken ter wereld. Ook spreekt Alieke dagelijks professionals, zzp-ers, particulieren en digital nomads over remote werken, waardoor ze steevast beschikt over de laatste ins- en outs van deze trend.

Ze schrijft regelmatig artikelen over remote werken, voor onder andere Lonely Planet, het AD, Cosmopolitan en ze maakt podcasts.

Interesse in een lezing van Alieke Ingerman of heb je een vraag?

Alieke deelt graag haar kennis en fijne ervaringen omtrent remote werken, omdat ze het iedereen gunt om op deze manier te werken en leven. Geïnteresseerd in haar verhaal? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 – 740 75 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ronnie Overgoor (ondernemer en dagvoorzitter)

"Alieke is een energieke, vrolijke en ambitieuze professional. Vanuit haar liefde voor reizen is ze uitgegroeid tot expert op het gebied van remote werken, workations en hybride werken. Daarnaast is ze vanuit haar event achtergrond actief in het organiseren van workations voor groepen. De kennis en ervaring maakt haar uniek als spreker op congressen over deze onderwerpen of als adviseur voor als je binnen jouw organisatie speelt met deze thematiek, maar nog veel vragen hebt. Oh, en ze is super om mee samen te werken!"

Blogs van Alieke Ingerman

Lees meer
Workation afspraken tussen werkgever en werknemer
Workations en remote werken zijn steeds populairder geworden. Om dit succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat werkgevers en werknemers afspraken maken met elkaar. Dat schept duidelijkheid vooraf en beperkt de risico’s van een negatieve ervaring.

Beschikbaarheid en informatie

Alieke Ingerman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid