Willem van Boekel
Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker die zich onderscheid door een combinatie van luchtigheid en diepgang. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden. Bij zijn publiek creëert hij openheid, verbinding, en bereidheid om nieuwe wegen te bewandelen.

Lezingen van Willem van Boekel
Als spreker treedt Willem van Boekel op met het programma ‘Kiezen voor verbinding’. In dit programma gaat het over keuzes maken: de keuze tussen gesloten of open zijn en de keuze tussen afstandelijk of in verbinding met anderen zijn. In dit interactieve programma presenteert hij een theorie die bij het maken van dergelijke keuzes een houvast kan geven. Hij onderscheidt daarbij vijf niveaus van verbinding maken, van het meest oppervlakkige niveau 1 (waarop mensen met elkaar over bijvoorbeeld het weer praten) tot het meest diepgaande niveau 5 (waarop mensen met elkaar over hun angsten en drijfveren praten).

Willem van Boekel illustreert een en ander met voorbeelden uit zijn eigen leven, waarin hij een persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt van zeer afstandelijk naar zeer betrokken. De precieze invulling van het programma en ook de vorm en de lengte ervan worden in overleg op de doelgroep afgestemd.

Achtergrond Willem van Boekel
Willem van Boekel bouwt in zijn activiteiten verder op diverse opleidingen en werkervaringen. Van 2006 tot 2015 presenteerde Willem van Boekel, voor groepen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, ‘De Grote Ja-maar Omdenk Show’. Meer dan achthonderd keer trad hij op met dit programma, met het doel mensen door middel van humor en hilariteit ertoe te bewegen hun ja-maar-instelling los te laten, in ruil voor een meer volwassen en positievere levensvisie.

De kiem werd gelegd in zijn opleiding tot zelfstandig theatermaker aan de Amsterdamse Theater Academie. Aanvullend volgde hij diverse programma’s van het Centre for Self Awareness and Personal Development (CSA), evenals een opleiding tot professioneel trainer. Hij deed werkervaring op bij onder meer het instituut voor stimulering van ondernemend gedrag Quente en het bureau MANS Open Mind Management.

Als acteur speelde hij mee in diverse schouwburgproducties en is hij regelmatig te zien in televisieseries, televisiecommercials, bedrijfsfilms en voorlichtingsfilms. Als partner om mee samen te werken is hij professioneel, vriendelijk en zeer geïnteresseerd.

Willem van Boekel boeken als spreker of dagvoorzitter?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Rutger Mollee

  Met flair -haast kwajongensachtig- en veel vaart schakelt Rutger Mollee moeiteloos tussen verschillende sprekers; bijzaak en hoofdzaak; oppervlakte en essentie. Daarbij vergeet hij nooit zijn publiek en zal hen waar mogelijk in het gesprek betrekken. Zijn opleiding en ervaring geven hem een schat aan ervaring en bedrijfseconomische bagage. Finalist dagvoorzitter van het jaar.

   

 • Ali B

  Ali B. verbindt (persoonlijk) ondernemerschap met ontwikkeling, entertainment en levenslessen, waarbij inspiratie de kern is. Hierbij worden confronterende uitspraken niet geschuwd en het publiek met een lach en een traan vermaakt.

   

 • Rik Spann

  Meesterspreker, managementtrainer, musicoloog en gitaarvirtuoos Rik Spann is een veelgevraagd en zeer origineel fenomeen op de (inter)nationale podia. Hij heeft DE KUNST VAN HET KANTELEN ontwikkeld. Dit is een funky inspiratiesessie over anders gaan denken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.

   

 • Bart Flos

  Auteur van goed verkochte management boeken zoals het Anti-klaagboek, het Anti-sleurboek en Het perfecte project. Recent verscheen ‘De kenniskermis’ waar hij laat zien hoe je de kennisparadox omzeilt en weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken.