Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Willem van Boekel
Bewaar als favoriet

Willem van Boekel

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker op congressen, symposia en overige bijeenkomsten. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden.

Natasha, Utrecht

"Heel erg mooie interessante en leerzame inleiding, die prikkelde en nieuwsgierig maakte. Mooie opbouw waarna we echt over spannende onderwerpen konden praten."

Willem van Boekel

Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker die zich onderscheid door een combinatie van luchtigheid en diepgang. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden. Bij zijn publiek creëert hij openheid, verbinding, en bereidheid om nieuwe wegen te bewandelen.

Lezingen van Willem van Boekel

Willem geeft inspiratiesessies, trainingen en workshops over:

  1. open en constructieve communicatie
  2. omgaan met weerstand bij verandering
  3. gedragsverandering
  4. leiderschapsontwikkeling
  5. samenwerking
  6. verbinding

Verbinding, transparantie en vertrouwen zijn essentieel als het gaat om optimale verbinding. In de wereld om ons heen worden relaties steeds persoonlijker. De kracht van kwetsbaarheid zorgt voor ideeën en vernieuwing. Wanneer je als organisatie vooruit wil is het belangrijk om je medewerkers te stimuleren hun onderlinge relaties te verdiepen.

Sprekersstijl Willem van Boekel

Willem van Boekel maakt een inhoudelijk feestje van zijn lezingen. Met Willem als spreker ben je verzekerd van een plezierige lezing én dat de boodschap met een lach wordt omarmd. Zijn lezingen hebben een vertrouwelijke en vriendschappelijke sfeer door zijn interactie met het publiek. Hierdoor ontstaat er bereidheid om open te staan voor ontwikkeling.

Hij stond al ruim 1100 keer voor zakelijke groepen, o.a. als spreker voor Ja-maar en Omdenken. Zijn brede ervaring maakt dat hij de taal spreekt van elk niveau.

Willem van Boekel als dagvoorzitter

Willem van Boekel maakt van je bijeenkomst een inhoudelijk feestje. Met Willem als dagvoorzitter ben je verzekerd van een goed lopende bijeenkomst. Door veel interactie creëert hij een losse sfeer van vriendschappelijkheid en vertrouwen. Hierdoor is er meer bereidheid uit het publiek om open te staan voor ontwikkeling. Willem zorgt met humor voor een energieke boost in de goede richting. Met zijn theatrale achtergrond creëert hij verbinding en hilariteit in het gezelschap. Hij is een ervaren dagvoorzitter en stond al ruim 1100 keer voor zakelijke groepen.

Achtergrond Willem van Boekel

Willem van Boekel bouwt in zijn activiteiten verder op diverse opleidingen en werkervaringen. Van 2006 tot 2015 presenteerde Willem van Boekel, voor groepen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, ‘De Grote Ja-maar Omdenk Show’. Meer dan achthonderd keer trad hij op met dit programma, met het doel mensen door middel van humor en hilariteit ertoe te bewegen hun ja-maar-instelling los te laten, in ruil voor een meer volwassen en positievere levensvisie.

De kiem werd gelegd in zijn opleiding tot zelfstandig theatermaker aan de Amsterdamse Theater Academie. Aanvullend volgde hij diverse programma’s van het Centre for Self Awareness and Personal Development (CSA), evenals een opleiding tot professioneel trainer. Hij deed werkervaring op bij onder meer het instituut voor stimulering van ondernemend gedrag Quente en het bureau MANS Open Mind Management.

Als acteur speelde hij mee in diverse schouwburgproducties en is hij regelmatig te zien in televisieseries, televisiecommercials, bedrijfsfilms en voorlichtingsfilms. Als partner om mee samen te werken is hij professioneel, vriendelijk en zeer geïnteresseerd.

Willem van Boekel boeken als spreker of dagvoorzitter?
Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Amphia Ziekenhuis

"Verrassend verbindend! Presentatie van Willem van Boekel aan een groep SEH verpleegkundigen. Thema's waren persoonlijk leiderschap en verbinding. Willem heeft in korte tijd veel onderwerpen uitgelicht die aanzetten tot nadenken en goede gesprekken. Een enthousiaste manier van vertellen met veel interactie. Wij zien Willem graag nog een keer terug! Zowel contact met Willem als via deSpreker.nl (Anneke Thoen) verliep heel vlot en prettig."

Zilveren Kruis

"Wij hebben kort voor de workshop geschakeld met Willem. Vanaf eerste moment begreep Willem wat ons doel was voor de workshop. Willem kan zich prima inleven en speelt goed in op de situatie en de sfeer die ontstaat tijdens de workshop. Alle deelnemers bleven 4 uur lang aangehaakt, wat al een kunst is."

Penta

"Na overleg over ons totale dagprogramma, werd hier in de lezing ook goed op ingespeeld. Met humoristische elementen een leuke en door collega's ook goed ontvangen interactieve lezing."

ING

"Willem is een echte entertainer en zet iedereen op een professionele manier aan het denken. Door de hoge fun-factor in het programma wordt de boodschap makkelijk geaccepteerd. Het beweegt mensen om een stapje verder te gaan in hun werk en in mogelijkheden te denken. Humor werkt!"

Rijkswaterstaat

"Willem van Boekel heeft enthousiasmerend en inspirerend opgetreden. De aanwezigen heeft hij op een prachtige manier betrokken en in een actieve modus gekregen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, waar we veel positieve reacties op gekregen hebben."

Beschikbaarheid en informatie

Willem van Boekel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid