Wieger Waardenburg
Wieger Waardenburg is specialist op het gebied van online marketing. Met zijn bedrijf XpertMarketing helpt hij organisaties om hun doelgroep te raken met goede inzet van marketing en de klant centraal te stellen. Als spreker gaat hij graag vol enthousiasme in op thema’s als vindbaarheid in Google, het centraal stellen van de klant, ontwikkelingen op het gebied van het ‘mobiele web’.

Zoals het een goede marketeer betaamt, worden vrijwel alle presentaties zoveel mogelijk afgestemd op het publiek. Zijn manier van presenteren is het best te typeren als energiek en visueel: veel beeld, niet teveel tekst… mits dat past in de opzet uiteraard.

Naast zijn werk als consultant en spreker blogt Wieger voor onder andere socialmedia.nl en Marketing Tribune.

Wieger Waardenburg inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Wieger Waardenburg SKU UPC Model

Wieger is niet alleen een expert op het gebied van online marketing, maar hij slaagt er ook in de zaal te boeien en voor zijn ideeën te winnen. Korto

Mar 17, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Jos Burgers 

Wieger is niet alleen een expert op het gebied van online marketing, maar hij slaagt er ook in de zaal te boeien en voor zijn ideeën te winnen. Kortom: een aanrader!

Jos Burgers
auteur & spreker


Door het gebruik van herkenbare, visuele voorbeelden is de presentatie van Wieger helder, duidelijk en begrijpelijk.

Mar 17, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Verano, Evelien Verweij 

Door het gebruik van herkenbare, visuele voorbeelden is de presentatie van Wieger helder, duidelijk en begrijpelijk.


Ik vond het een leerzame, goede presentatie. Ik weet wel aardig wat van sociale media en Google, maar je verhaal werkte voor mij meer als een kapstok.

Jun 10, 2014 by Anonymous
Bedrijfsnaam: First Row Entertainment 

Ik vond het een leerzame, goede presentatie. Ik weet wel aardig wat van sociale media en Google, maar je verhaal werkte voor mij meer als een kapstok. Na je presentatie nam ik me voor om meer relevantie op te bouwen op andere manieren dan blog en sociale media (waar ik nu al actief mee bezig ben).
Verder had je een krachtige, vlotte presentatiestijl met een krachtige stem, een structureel goed opgebouwde powerpoint presentatie en je merkte dat veel mensen informatie op allerlei manieren vastlegden.


4.9 5.0 8 8 Wieger is niet alleen een expert op het gebied van online marketing, maar hij slaagt er ook in de zaal te boeien en voor zijn ideeën te winnen. Kortom: een aanrader!Jos Burger Wieger Waardenburg
Page:
123

Gerelateerde sprekers