Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wieger Waardenburg
Bewaar als favoriet

Wieger Waardenburg

Wieger Waardenburg is online marketing specialist. Hij volgt de ontwikkelingen op de voet en spreekt graag op een energieke en enthousiaste manier over hoe online marketing ingezet kan worden. Thema’s daarbij zijn onder andere Google, Zoekmachine Marketing en Mobiele ontwikkelingen.

Jos Burgers

"Wieger is niet alleen een expert op het gebied van online marketing, maar hij slaagt er ook in de zaal te boeien en voor zijn ideeën te winnen. Kortom: een aanrader! Jos Burgers auteur & spreker"

Wieger Waardenburg
Wieger Waardenburg is specialist op het gebied van online marketing. Met zijn bedrijf XpertMarketing helpt hij organisaties om hun doelgroep te raken met goede inzet van marketing en de klant centraal te stellen. Als spreker gaat hij graag vol enthousiasme in op thema’s als vindbaarheid in Google, het centraal stellen van de klant, ontwikkelingen op het gebied van het ‘mobiele web’.

Zoals het een goede marketeer betaamt, worden vrijwel alle presentaties zoveel mogelijk afgestemd op het publiek. Zijn manier van presenteren is het best te typeren als energiek en visueel: veel beeld, niet teveel tekst… mits dat past in de opzet uiteraard.

Naast zijn werk als consultant en spreker blogt Wieger voor onder andere socialmedia.nl en Marketing Tribune.

Wieger Waardenburg inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Verano, Evelien Verweij

"Door het gebruik van herkenbare, visuele voorbeelden is de presentatie van Wieger helder, duidelijk en begrijpelijk."

First Row Entertainment

"Ik vond het een leerzame, goede presentatie. Ik weet wel aardig wat van sociale media en Google, maar je verhaal werkte voor mij meer als een kapstok. Na je presentatie nam ik me voor om meer relevantie op te bouwen op andere manieren dan blog en sociale media (waar ik nu al actief mee bezig ben). Verder had je een krachtige, vlotte presentatiestijl met een krachtige stem, een structureel goed opgebouwde powerpoint presentatie en je merkte dat veel mensen informatie op allerlei manieren vastlegden."

JSP Reclame

"Wieger stelt je taak centraal, geeft je denkwerk. Confronterend en eerlijk!"

De Fotograficus

"Ik fotografeerde tijdens een presentatie van Wieger. Halverwege verschoof mijn focus soms: naar de interessante en leerzame presentatie van Wieger… Dan doe je het wel goed"

New Learning Factory

"Ik vond deze presentatie een helder overzicht geven van de basis-aandachtspunten voor het (vindbaar) maken van een website. Ik heb er zeker een aantal waardevolle zaken uitgehaald die ik kan toepassen op mijn situatie!"

Beschikbaarheid en informatie

Wieger Waardenburg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid