Walter Vermeer: spreker, dagvoorzitter en workshopleider
Walter Vermeer is dagvoorzitter en spreker in één. Dat is voor jou als organisator natuurlijk meer dan prettig. Al ruim 20 jaar staat Walter op het podium. Dankzij deze jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste tone-of-voice te hanteren tijdens een inhoudelijke bijeenkomst. Op een vlotte en prettige wijze introduceert hij sprekers en onderwerpen, neemt hij interviews af, maakt stellingen bespreekbaar en zorgt hij voor de juiste dynamiek in een zaal. Interactie met een zaal is als vanzelfsprekendheid bij Walter. Walter spreekt vloeiend Engels en zijn inzet is dus ook uitermate geschikt voor internationale bijeenkomsten.

Naast zijn rol als dagvoorzitter is Walter ook spreker. Walter spreekt over onderwerpen als zelfvertrouwen, communicatie op de werkvloer en persoonlijke groei. Met humor, persoonlijke verhalen, muziek, interactie en 100% energie raakt Walter het publiek telkens weer. Met Walter Vermeer haal je een absolute meerwaarde voor jouw bijeenkomst, evenement of congres.

Walter Vermeer is ook een ervaren workshopleider. Hij geeft onder andere de volgende workshops: ‘Groei in omzet door groei in communicatie’‘Zelfvertrouwen 2.0’ Voor Groei‘ en ‘Trouwen met succes’.

Walter Vermeer heeft zijn rol als dagvoorzitter/spreker al mogen invullen voor bedrijven als:
De Mediamarkt, Mediq, Ministerie van BZK, Telfort, SAS, Nivea, Bosch, Rabobank, ING, PostNL, Philips, Opel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Juridisch Loket, Akzo en vele andere bedrijven en instellingen.

Pump up the Company en We Grow Live
Walter Vermeer is ook te boeken als spreker en dagvoorzitter met zijn shows ‘Pump up the Company’ en ‘We Grow Live’. Samen met Erwin Steijlen vormt hij Pump Up The Company.  Gaan zij in hun show ‘Pump up the company’ volledig voor 100% energie, in hun nieuwe show ‘We Grow Live’, met zangeres Erica Groeneveld, gaan zij 100% voor een Wij-gevoel en Groei.

Walter Vermeer inhuren of boeken voor een lezing of workshop of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Walter Vermeer SKU UPC Model

Wat ons betreft geslaagd! Het was mooi te zien hoe je vanuit jouw verhaal de bruggetjes maakte naar "onze situatie", dit maakte dat de boodschap goed

Sep 26, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Reesink Agri 

Wat ons betreft geslaagd! Het was mooi te zien hoe je vanuit jouw verhaal de bruggetjes maakte naar "onze situatie", dit maakte dat de boodschap goed aangekomen is, passend bij ons thema.

De gekozen invalshoeken, de energie en vaart maakten het een mooie aftrap van de dag, er is nog veel over nagesproken..... Wij hebben jou manier van werken, de gedegen voorbereiding en uitvoering als zeer prettig ervaren!


Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorge

Apr 08, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SWV Twente Noord, Regio Midden 

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de behoefte van de groep lag om in meegenomen te worden; geïnspireerd te raken. Dat is Walter uitstekend gelukt: de spijker op z'n kop. Achteraf kreeg ik veel complimenten, dat het leuk en zinvol was!


5.0 5.0 2 2 Wat ons betreft geslaagd! Het was mooi te zien hoe je vanuit jouw verhaal de bruggetjes maakte naar "onze situatie", dit maakte dat de boodschap goed aangekomen is, passend bij ons Walter Vermeer