Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Walter Vermeer

Walter Vermeer spreekt over onderwerpen als zelfvertrouwen, communicatie op de werkvloer en persoonlijke groei. Met humor, persoonlijke verhalen, muziek, interactie en 100% energie raakt hij het publiek telkens weer. Met Walter haal je een absolute meerwaarde in huis voor jouw congres of evenement. Walter is ook in te zetten als dagvoorzitter

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Reesink Agri

Wat ons betreft geslaagd! Het was mooi te zien hoe je vanuit jouw verhaal de bruggetjes maakte naar "onze situatie", dit maakte dat de boodschap goed aangekomen is, passend bij ons thema. De gekozen invalshoeken, de energie en vaart maakten het een mooie aftrap van de dag, er is nog veel over nagesproken..... Wij hebben jou manier van werken, de gedegen voorbereiding en uitvoering als zeer prettig ervaren!

SWV Twente Noord, Regio Midden

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de behoefte van de groep lag om in meegenomen te worden; geïnspireerd te raken. Dat is Walter uitstekend gelukt: de spijker op z'n kop. Achteraf kreeg ik veel complimenten, dat het leuk en zinvol was!

Walter Vermeer

Walter Vermeer is dagvoorzitter en spreker in één. Dat is voor jou als organisator natuurlijk meer dan prettig. Al ruim 20 jaar staat Walter op het podium. Met humor, persoonlijke verhalen, muziek, interactie en 100% energie raakt hij het publiek telkens weer.

Walter is BABS en tevens bekend van RTL4 als BABS bij het programma Married at first Sight.

Walter Vermeer als dagvoorzitter

Dankzij deze jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste tone-of-voice te hanteren tijdens een inhoudelijke bijeenkomst. Op een vlotte en prettige wijze introduceert hij sprekers en onderwerpen, neemt hij interviews af, maakt stellingen bespreekbaar en zorgt hij voor de juiste dynamiek in een zaal. Interactie met een zaal is als vanzelfsprekendheid bij Walter. Walter spreekt vloeiend Engels en zijn inzet is dus ook uitermate geschikt voor internationale bijeenkomsten.

Walter Vermeer als spreker

Met Walter Vermeer haal je een absolute meerwaarde voor jouw bijeenkomst, evenement of congres. Walter spreekt over:

  • Persoonlijke groei en Zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen opent een weg naar persoonlijke groei en groei als team. Een ogenschijnlijke soft skill als keiharde sleutel tot succes. Een lezing over zelfvertrouwen zonder zweverig gedoe, maar wel hands-on handvatten.
  • Communicatie op de werkvloer: Walter behandelt onderwerpen als optimaal luisteren, (non-verbaal) taalgebruik en tone of voice. Kortom, hij laat je zien wat je allemaal kan doen met je stem. Een betere communicatie biedt niet alleen groei in de verkoop, maar ook op het gebied van overtuigingskracht, storytelling, humor, opbouw van de boodschap, interactie, techniek en nog veel meer.
  • De optimale partnership: Ontdek wat een bedrijf nodig heeft voor een optimaal samenwerkingsverband: wederzijdse afhankelijkheid, vertrouwen, plezier, oprechte interesse in elkaar, communicatie en nog veel meer.

Walter Vermeer als workshopleider

Walter Vermeer verzorgt ook regelmatig workshops. Hij geeft onder andere de volgende workshops:

Pump up the Company en We Grow Live

Walter Vermeer is ook te boeken als spreker en dagvoorzitter met zijn shows ‘Pump up the Company’ en ‘We Grow Live’. Samen met Erwin Steijlen vormt hij Pump Up The Company.  Gaan zij in hun show ‘Pump up the company’ volledig voor 100% energie, in hun nieuwe show ‘We Grow Live’, met zangeres Erica Groeneveld, gaan zij 100% voor een Wij-gevoel en Groei.

Geïnteresseerd in Walter Vermeer als spreker, workshopleider of als dagvoorzitter?

Walter Vermeer heeft zijn rol als dagvoorzitter/spreker al mogen invullen voor bedrijven als:
De Mediamarkt, Mediq, Ministerie van BZK, Telfort, SAS, Nivea, Bosch, Rabobank, ING, PostNL, Philips, Opel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Juridisch Loket, Akzo en vele andere bedrijven en instellingen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Reesink Agri

Wat ons betreft geslaagd! Het was mooi te zien hoe je vanuit jouw verhaal de bruggetjes maakte naar "onze situatie", dit maakte dat de boodschap goed aangekomen is, passend bij ons thema. De gekozen invalshoeken, de energie en vaart maakten het een mooie aftrap van de dag, er is nog veel over nagesproken..... Wij hebben jou manier van werken, de gedegen voorbereiding en uitvoering als zeer prettig ervaren!

SWV Twente Noord, Regio Midden

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de behoefte van de groep lag om in meegenomen te worden; geïnspireerd te raken. Dat is Walter uitstekend gelukt: de spijker op z'n kop. Achteraf kreeg ik veel complimenten, dat het leuk en zinvol was!Beschikbaarheid en informatie Walter Vermeer

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker