Walter Vermeer: spreker, dagvoorzitter en workshopleider
Walter Vermeer is dagvoorzitter en spreker in één. Dat is voor jou als organisator natuurlijk meer dan prettig. Al ruim 20 jaar staat Walter op het podium. Dankzij deze jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste tone-of-voice te hanteren tijdens een inhoudelijke bijeenkomst. Op een vlotte en prettige wijze introduceert hij sprekers en onderwerpen, neemt hij interviews af, maakt stellingen bespreekbaar en zorgt hij voor de juiste dynamiek in een zaal. Interactie met een zaal is als vanzelfsprekendheid bij Walter. Walter spreekt vloeiend Engels en zijn inzet is dus ook uitermate geschikt voor internationale bijeenkomsten.

Naast zijn rol als dagvoorzitter is Walter ook spreker. Walter spreekt over onderwerpen als zelfvertrouwen, communicatie op de werkvloer en persoonlijke groei. Met humor, persoonlijke verhalen, muziek, interactie en 100% energie raakt Walter het publiek telkens weer. Met Walter Vermeer haal je een absolute meerwaarde voor jouw bijeenkomst, evenement of congres.

Walter Vermeer is ook een ervaren workshopleider. Hij geeft onder andere de volgende workshops: ‘Groei in omzet door groei in communicatie’‘Zelfvertrouwen 2.0’ Voor Groei‘ en ‘Trouwen met succes’.

Walter Vermeer heeft zijn rol als dagvoorzitter/spreker al mogen invullen voor bedrijven als:
De Mediamarkt, Mediq, Ministerie van BZK, Telfort, SAS, Nivea, Bosch, Rabobank, ING, PostNL, Philips, Opel, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Juridisch Loket, Akzo en vele andere bedrijven en instellingen.

Pump up the Company en We Grow Live
Walter Vermeer is ook te boeken als spreker en dagvoorzitter met zijn shows ‘Pump up the Company’ en ‘We Grow Live’. Samen met Erwin Steijlen vormt hij Pump Up The Company.  Gaan zij in hun show ‘Pump up the company’ volledig voor 100% energie, in hun nieuwe show ‘We Grow Live’, met zangeres Erica Groeneveld, gaan zij 100% voor een Wij-gevoel en Groei.

Walter Vermeer inhuren of boeken voor een lezing of workshop of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Walter Vermeer SKU UPC Model

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorge

Apr 08, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: SWV Twente Noord, Regio Midden 

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de behoefte van de groep lag om in meegenomen te worden; geïnspireerd te raken. Dat is Walter uitstekend gelukt: de spijker op z'n kop. Achteraf kreeg ik veel complimenten, dat het leuk en zinvol was!


5.0 5.0 1 1 Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de Walter Vermeer

Gerelateerde sprekers

 • Lezing ‘Trouwen met succes’

  Spreker, ondernemer, trainer, verbinder en trouwambtenaar Walter Vermeer laat het publiek op een energieke en humoristische wijze trouwen met succes. Het huwelijk is hierbij een metafoor voor optimaal partnerschap met klanten, collega’s, partners, het bedrijf en/of de organisatie.

   

 • We Grow Live

  Met humor, muziek, interactie, experimenten, input vanuit de opdrachtgever, beeld, persoonlijke verhalen, tests en bijzondere (muzikale) experimenten gaan spreker en dagvoorzitter Walter Vermeer, muzikaal brein Erwin Steijlen en zangeres Erica Groeneveld samen met het publiek op zoek naar het Wij-gevoel en Groei.

   

 • Workshop Zelfvertrouwen 2.0

  Zelfvertrouwen is een spier. Soms heb je het wel en soms heb je het niet. Jouw vaardigheden en jouw waardigheid bepalen samen de mate van zelfvertrouwen die je ervaart. In deze workshop ga je actief aan de slag met elkaar met oefeningen, het delen van verhalen, interactie en diverse werkvormen.

   

 • Masterclass Groei in omzet door groei in communicatie

  Hoe zorg je ervoor dat je echt contact maakt en het vertrouwen en de geloofwaardigheid laat groeien en vervolgens vasthoudt Dat gaat Walter Vermeer je laten zien, ervaren en voelen tijdens zijn masterclass. Hij gaat met jullie aan de slag met verbale communicatie in de breedste zin van het woord.