Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tooske Ragas
Bewaar als favoriet

Tooske Ragas

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Tooske Ragas is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. En dat doet ze net zo makkelijk in het Nederlands, als in het Engels en Duits.

Kinderziekenhuis AMC

"De presentatie van de eerste editie van het Emma Droomgala was in handen van Tooske en Bastiaan Ragas. Dit high end event stond geheel in teken van ‘dromen’, aangezien het Emma Kinderziekenhuis droomt van een nieuw te bouwen afdeling IC Neonatologie voor de allerkleinsten. Wat een enorme betrokkenheid en professionaliteit heeft Tooske laten zien en wat was het een succes. Als moeder van een groot gezin, draagt zij Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis een bijzonder warm hart toe. Dankzij haar bijdrage en inzet van alle gasten kijken wij terug op een zeer succesvolle eerste editie van het Emma Droomgala en zijn we een stap dichterbij gekomen in het realiseren van onze grote droom: een nieuwe afdeling Intensive Care Neonatologie. Nicole Meijer, Partnerships & Fundraising Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC"

Tooske Ragas

Na het succesvol afronden van het gymnasium in Zwolle en de studie Engelse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Utrecht maakt Tooske haar eerste vlieguren op de Nederlandse televisie als VJ bij muziekzenders TMF en MTV. Het grote publiek omarmt haar wanneer ze Idols gaat presenteren bij RTL4. RTL Duitsland vraagt haar vervolgens voor de presentatie van het Duitse equivalent Deutschland sucht den Superstar. Live en in het Duits loodst Tooske tientallen miljoenen Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse kijkers twee seizoenen lang succesvol door deze talentenjacht.

In haar kenmerkend heldere, charmante en opgewekte stijl presenteert Tooske de afgelopen jaren tientallen programma’s bij zowel de publieke als de commerciële zenders, waaronder grote live events als het Musical Awards Gala, het Televiezierring Gala, het Beste Idee van Nederland en het Staatsloterij Oudejaarsfeest.

Op TV, maar ook in het land, komt haar talent het meest tot zijn recht tijdens die live shows en evenementen. Mensen aan elkaar verbinden, oog hebben voor wat er gebeurt in de zaal, iedere deelnemer de aandacht geven die hij verdient en het doel van een event op bijeenkomst nooit uit het oog verliezen. Of het nu mét of zonder camera’s is, Tooske is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. En dat doet ze net zo makkelijk in het Nederlands, als in het Engels en Duits.

Tooske Ragas is ambassadeur voor Stichting DON en War Child.

Tooske Ragas boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Haarlemse Prinsjesdag Lunch

"De vijfde editie van de Haarlemse Prinsjesdag lunch is gepresenteerd door Tooske. Dat heeft ze – zoals verwacht – heel professioneel gedaan. Aan- en afkondigingen, podiuminterviews en de interactie met de gasten in de zaal, het verliep allemaal volgens planning en naar volle tevredenheid. Ze pakt haar rol, overziet het geheel en heeft tegelijkertijd prima oog voor detail. De combinatie van haar professionele kwaliteiten en haar heel plezierige en rustige omgang met de organisatie maken het tot een feest om met haar samen te werken. Het zijn van een BN-er zit niet, nooit, in de weg. De dag van haar optreden is de dag van de gasten en de organisatie; dat voel je bij de start. Wie haar ontmoet en met haar samenwerkt, die is door haar natuurlijke manier van samenwerken en omgang, gelijk op zijn gemak. De 2018-editie van dit stijlvolle zakenevenement met 160 gasten uit bedrijfsleven en bestuur is mede dankzij haar een groot succes geworden. Dank en chapeau! Rob Wieleman, producent Haarlemse Prinsjesdag Lunch"

Beschikbaarheid en informatie

Tooske Ragas

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid