Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tim Jenniskens
Bewaar als favoriet

Tim Jenniskens

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Als Olympische medaillewinnaar, oprichter van de bijzondere stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased is Tim Jenniskens een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Tim neemt je mee in zijn ervaringen en kennis over het bouwen van ‘winning teams’ vanuit onderling vertrouwen, leiding geven en coachen van generatie Y en wat ‘feedback’ nu echt voor impact heeft op individuen en teams.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Tim Jenniskens

Als Olympische medaillewinnaar, oprichter van de bijzondere stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased is Tim Jenniskens een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Door zijn enorme positieve energie heeft hij tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten, maar zich ook op maatschappelijk gebied snel ontwikkeld. Tim neemt je mee in zijn ervaringen en kennis over het bouwen van ‘winning teams’ vanuit onderling vertrouwen, leiding geven en coachen van generatie Y en wat ‘feedback’ nu echt voor impact heeft op individuen en teams.

Onderwerpen 

  • Winning Teams
  • Feedback
  • Generatie Y

Tim is in te zetten als spreker over de thema’s ‘bouwen aan winning teams’ en ‘feedback’, waarin hij zijn ervaringen combineert met kennis uit de wetenschap en psychologie. Daarnaast is Tim in te zetten als dagvoorzitter die verschillende soorten bijeenkomsten, congressen en events met zijn positieve energie kan sturen.

Tim Jenniskens als dagvoorzitter en spreker

Tim is in te zetten als dagvoorzitter die verschillende soorten bijeenkomsten, congressen en events met zijn positieve energie kan sturen. Daarnaast is Tim in te zetten als spreker over thema’s als talentontwikkeling, teamontwikkeling en cultuur, waarin hij zijn ervaringen combineert met kennis uit de wetenschap en psychologie.

Duo-lezing van Tim Jenniskens en Rogier Hofman
Tim Jenniskens en Rogier Hofman: Het bijzondere verhaal van twee Olympiërs die na de Olympische Spelen in 2012 enorme impact hebben gemaakt door op jonge leeftijd de succesvolle stichting Sport Helpt op te richten. Beide Olympiër, afgestudeerd, oprichters van stichting Sport Helpt en sinds enkele jaren ambitieuze ondernemers in het bedrijf Fanbased. Tim en Rogier hebben naast hun topsport nooit stilgezeten maar zich ook op maatschappelijk gebied op bijzondere wijze ontwikkeld.

Hun oprechte interesse in de medemens in combinatie met het gegeven overal kansen in te zien heeft geuit in het opzetten van de stichting van het bedrijf. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Al meer dan 280 Olympische topsporters helpen mee met de stichting. Het bedrijf Fanbased draagt bij aan individuele en teamontwikkeling met de topsportmetafoor als rode draad door de programma’s. Met hun unieke kijk op team ontwikkeling krijgen ze individuen en teams op een hele energieke en inspirerende manier in beweging.

Persoonlijke achtergrond

Tim Jenniskens bereikte zijn hoogtepunt in zijn hockeycarrière tijdens de Olympische Spelen in 2012, waar hij een zilveren medaille won. Met Bloemendaal werd Tim viermaal landskampioen en won hij driemaal de Euro Hockey League. Tim is enorm ambitieus en met zijn enorme energie combineerde hij zijn topsportcarrière met een universitaire studie, het oprichten van een stichting en het starten van een bedrijf. Zo rondde hij een half jaar voor de Spelen zijn masterstudie Business Studies af aan de UvA, gericht op Leadership, Strategy en Human Resource Management.

Stichting Sport Helpt – Na de Olympische Spelen richtte Tim samen met Rogier Hofman de succesvolle stichting Sport Helpt (www.sporthelpt.nl) op. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Al meer dan 300 (Olympische) topsporters helpen mee en de stichting realiseert ongeveer 100 droomontmoetingen per jaar.

Fanbased – In 2014 is Tim Jenniskens het bedrijf Fanbased (www.fanbased.nl) gestart. Fanbased versnelt persoonlijke groei en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de topsport. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit de topsport en Defensie achtergrond van de Fanbased coaches, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap. In de programma’s wordt groei gestimuleerd door actief aan de slag te gaan en écht te ervaren.

 

Tim Jenniskens boeken als dagvoorzitter, spreker, duo-lezing met Rogier Hofman of meer informatie over (interactieve) workshops?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Tim Jenniskens

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker