Tialda Bottema
Bewaar als favoriet

Tialda Bottema

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Zoek je een vlotte, ervaren presentatrice voor jouw evenement, bijeenkomst of bedrijfsfilm? Die geïnterviewden op hun gemak weet te stellen en het publiek weet te raken? Dan kan presentatrice Tialda Bottema (bekend o.a van TV West) vast wat voor je betekenen!

Tialda Bottema

“Als kind maakte ik al mijn eigen achtuurjournaal. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik iets moest vertellen” – Tialda Bottema

En gelukkig is ze dat gevoel nooit kwijtgeraakt. Sterker nog, het is alleen maar gegroeid. Wanneer Tialda op het podium staat komen haar journalistieke achtergrond, acteer- en presentatie-ervaring samen. Ze luistert én vraagt door om zo tot de kern te komen. De boel een beetje opschudden, daar houdt ze van.

Voor de provincie Zuid-Holland is zij ‘razende reporter’, iets wat op haar lijf geschreven is. Op een ontspannen manier stelt ze de juiste vragen en benadert ze elk onderwerp op een luchtige manier. Het persoonlijke verhaal is wat ze zoekt, want dat wil ze delen. Daardoor is de chemie met haar gasten – zowel op het podium als voor de camera – duidelijk voelbaar.

Tialda Bottema heeft tien jaar fulltime voor TV West gewerkt als presentatrice en werkt voor zowel haar eigen bedrijf ‘Het Haags Productiebedrijf’, als voor diverse opdrachtgevers, castingbureaus en de provincie Zuid-Holland.

Persoonlijke achtergrond Tialda Bottema

Na haar eindexamen is Tialda gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Later heeft zij nog diverse trainingen gevolgd aan de Media Academie en The New York Film Academy. Door die laatste training leerde ze het vak écht serieus te nemen, de lat voor zichzelf hoog te leggen en haar grenzen op te zoeken. Haar voorbereiding immer tot in de puntjes en haar teksten schrijft ze zelf. En dat merk je wanneer ze voor je staat. Tialda heeft een gezonde honger om het onderste uit de kan te halen.

Tialda Bottema op jouw evenement?

Tialda is breed inzetbaar, van feestelijke openingen of conferenties tot (corporate) events. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tialda Bottema

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt