Tialda Bottema
Tialda  Bottema werkt als fulltime freelance presentatrice voor zowel haar eigen bedrijf Het Haags Productiebedrijf, als voor diverse opdrachtgevers, castingbureaus en TV West (de regionale omroep voor Zuid-Holland). Bij TV West is Tialda het gezicht van Verkeer en Meer. Het programma over verkeersprojecten in de regio Zuid-Holland. Ze presenteerde bij deze omroep al eerder verschillende tv-programma’s zoals het kunst & cultuurprogramma KeK en het reisprogramma Zep Travel. Ook presenteerde ze tv-specials als Beatstad, Parkpop en Koninginnenach.

Kenmerkend aan Tialda’s presentatiestijl is dat ze in haar interviews altijd op zoek gaat naar het persoonlijke verhaal en de chemie die ze creëert tussen haar en haar gasten. Op het podium of voor de camera weet Tialda Bottema het publiek te raken en brengt ze op een duidelijke manier informatie over. Met een grap en haar vlotte manier van presenteren wordt jouw bedrijfsfilm of bijeenkomst vast en zeker een succes!

Tialda Bottema boeken of inhuren?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 500 - 750 Euro / 750 - 1250 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Lars Sorensen

  Lars Sorensen is een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in bijzondere verhalen over vele inspirerende helden. Mensen die anders durfde denken, die de stap maakte van van dromen naar doen. De stijl van Lars Sorensen als dagvoorzitter kenmerkt zich door een hoge energie en veel interactie.

   

 • Katinka Baehr

  Katinka Baehr is journalist, bekend als verslaggever voor de VARA en de VPRO op Radio 1. Als dagvoorzitter stelt ze scherpe vragen en is ze erop gebrand dat een debat of interview inhoudelijk sterk is maar nooit saai wordt. Ze leidde onder andere debatten over cultuur, geschiedenis, wetenschap, politiek, opvoeding, burgerschap en immigratie.

   

 • Sofie van den Enk

  Met haar ruime ervaring op zowel live podia als voor de camera is KRO-presentatrice Sofie van den Enk (36) een echte vakvrouw te noemen. Naast haar werk in de media, presenteert ze regelmatig live events voor uiteenlopende opdrachtgevers. Die roemen haar soepele stijl, die met humor en vaart iedereen bij presentaties betrekt zonder aan inhoud in te boeten.

   

 • Jeroen Smits

  Jeroen Smits moet je een keer gezien hebben om te begrijpen dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Een beëdigd trouwambtenaar, presentator, comedian en dagvoorzitter. Hij spreekt waar u dat wenst. Op maat geschreven of vanuit de losse pols. Voor iedere instantie, vereniging of evenement is Jeroen inzetbaar. Een zeer schappelijk tarief voor een stukje vakwerk.