Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tim Hofman
Bewaar als favoriet

Rogier Hofman

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Rogier Hofman deelt zijn kennis over verschillende thema’s binnen teamwork, veerkracht en positieve energie. Volgens Rogier heeft iedereen de mogelijkheid om impact te maken, daar heb je geen oranje shirt of medaille voor nodig. Het inspirerende verhaal gaat over zijn ervaringen in de topsport en de stichting, onderbouwd door wetenschappelijke theorieën.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Rogier Hofman
Rogier Hofman is 212-voudig hockeyinternational en nam deel aan drie Olympische Spelen, drie Wereldkampioenschappen en vier Europese Kampioenschappen. Nadat Rogier een bijzonder bezoek bracht in het ziekenhuis aan een ernstig zieke jongen en groot hockeyfan, nam hij het fantastische initiatief om het structureel voor ernstig zieke kinderen mogelijk te maken om Olympische topsporters te ontmoeten van hun favoriete sport. Samen met Olympiër Tim Jenniskens richtte hij na de Olympische Spelen in 2012 de succesvolle stichting Sport Helpt op, waarin al meer dan 250 Olympische topsporters meehelpen met het organiseren van deze droomontmoetingen. Naast zijn topsportcarrière en het oprichten van een stichting rondde Rogier ook zijn studie commerciële economie succesvol af. De Olympische Spelen in Rio 2016 werd zijn laatste toernooi als international, waardoor Rogier zich nu volledig kan richten op zijn bedrijf Fanbased.

Duo-lezing Rogier Hofman en Tim Jenniskens
Rogier Hofman en Tim Jenniskens: Het bijzondere verhaal van twee Olympiërs die na de Olympische Spelen in 2012 enorme impact hebben gemaakt door op jonge leeftijd de succesvolle stichting Sport Helpt op te richten. Beide Olympiër, afgestudeerd, oprichters van stichting Sport Helpt en sinds enkele jaren ambitieuze ondernemers in het bedrijf Fanbased. Rogier en Tim hebben naast hun topsport nooit stilgezeten maar zich ook op maatschappelijk gebied op bijzondere wijze ontwikkeld. Hun oprechte interesse in de medemens in combinatie met het gegeven overal kansen in te zien heeft geuit in het opzetten van de stichting van het bedrijf. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Al meer dan 280 Olympische topsporters helpen mee met de stichting. Het bedrijf Fanbased draagt bij aan individuele en teamontwikkeling met de topsportmetafoor als rode draad door de programma’s. Met hun unieke kijk op team ontwikkeling krijgen ze individuen en teams op een hele energieke en inspirerende manier in beweging.

‘Iedereen heeft de mogelijkheid om impact te maken met zijn of haar talent; daar hoef je geen oranje shirt of medaille voor te dragen. Het gaat erom wat je met een talent doet’.

Inzetbaarheid
Rogier Hofman en Tim Jenniskens zijn inzetbaar voor het geven van energierijke presentaties waarin zij hun bijzondere ervaringen vanuit de topsport en de stichting combineren met wetenschappelijke studies over onder andere impact maken, veerkracht, vitaliteit, feedback, talent ontwikkeling en teamwork door veelvuldig de interactie aan te gaan met het publiek. Daarnaast inzetbaar voor workshops vanuit hun bedrijf Fanbased. Deze workshops zijn gericht op individuele ontwikkeling en teamontwikkeling, met vernieuwende inzichten vanuit de topsport, wetenschap, psychologie en technologie.

Rogier Hofman boeken als spreker, duo-lezing met Tim Jenniskens of meer informatie over (interactieve) workshops?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Rogier Hofman

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker