Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter van Lonkhuyzen
Bewaar als favoriet

Peter van Lonkhuyzen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Organisaties maken een ongekende verandering door. De klassieke structuur wordt op zijn kop gezet en de autonome medewerker neemt het initiatief. Van leiders wordt ander gedrag gevraagd dan voorheen. Zonder psychologische veiligheid komt de samenwerking niet uit de verf. Peter van Lonkhuyzen is gespecialiseerd in samenwerkingspsychologie. In zijn lezingen en workshops legt hij het psychologische krachtenveld van de nieuwe organisatie bloot.

Peter van Lonkhuyzen

Organisaties worden steeds afhankelijker van de autonome medewerkers die snel op nieuwe ontwikkelingen kunnen inspelen. De organisatie en haar cultuur moeten daar wel de ruimte toe bieden. Organisaties moeten de nieuwe samenwerkingskunst onder de knie krijgen.

  • Hoe kan de psychologische veiligheid worden vergroot?
  • Welke nieuwe vaardigheden worden van leiders gevraagd?
  • Onder welke omstandigheden komt informeel leiderschap tot stand?
  • Hoe kan het toezicht op transparante organisaties worden vormgegeven?

Om deze vragen goed te beantwoorden is begrip nodig van de psychologische dynamiek van organisaties. Sommige eigenschappen vinden we niet altijd even leuk om onder ogen te zien. Toch kunnen we er beter eerlijk over zijn: alleen dan begrijpen we onszelf en elkaar.

Mogelijke thema’s lezingen Peter van Lonkhuyzen

In inspirerende lezingen en workshops vertelt Peter van Lonkhuyzen hoe organisaties zich hierin kunnen verbeteren. Hij geeft praktische tips en handvaten.

  1. Tegenspraak
  2. Psychologische veiligheid
  3. Informeel leiderschap
  4. Organisatiecultuur

Persoonlijke achtergrond

Peter van Lonkhuyzen is auteur en onderzoeker. Hij schrijft artikelen en boeken over leiderschap, psychologie en innovatie. Hij publiceerde Eerlijk over status, Waarom we doen wat we doen (HW, 2022), Informeel leiderschap (Boom, 2022), Met Van Manen naar een open cultuur (Haystack, 2016; e-book), Tegenspraak, Hoe je beter wordt van dwarsliggers (Haystack, 2014) en Taboe: Macht (Scriptum, 2009).

Peter van Lonkhuyzen boeken voor een workshop of als spreker?

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie over het inhuren van Peter via het contactformulier of telefonisch 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Peter van Lonkhuyzen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid