Paul Loomans
Bewaar als favoriet

Paul Loomans (Zenmonnik)

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Paul Loomans is zenmonnik en oprichter en coach van de StressOntknoping. Hij is auteur van het boek ‘Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen’. Hij laat inzien hoe je kunt leven en werken vanuit innerlijke rust. Door te gaan Tijdsurfen verkrijg je een natuurlijke aandacht en voldoening in alles wat je doet.

Paul Loomans
‘Het is opmerkelijk maar terwijl de vooruitgang ons de dingen gemakkelijker maakt en we dus meer tijd zouden moeten overhouden, is het omgekeerde het geval: we hebben het gevoel dat we het steeds drukker krijgen en onze taken sneller moeten vervullen. Alsof de laatste eilandjes oningevulde tijd door stijgend water steeds kleiner worden om binnenkort helemaal te verdwijnen’.

Paul Loomans geeft inzicht hoe we opnieuw rust als uitgangspunt kunnen verkrijgen. Met zeven concrete aanwijzingen weet hij de toehoorders terug te voeren tot de essentie van al het handelen: voldoening hebben in wat je aan het doen bent. Door te gaan Tijdsurfen, ontstaat er een basisrust en ga je vanzelf de dingen met aandacht en met plezier doen en ben je bovendien efficiënt.

Het lijkt utopie voor de dagelijkse praktijk op de werkvloer maar de methode die hij in zijn workshops en lezingen ontvouwt, laat de deelnemers inzien hoe verrassend dichtbij dit doel is. Paul Loomans is zenmonnik en oprichter en coach van de StressOntknoping. Hij is auteur van het boek ‘Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen’ (AnkhHermes 2013).

Interesse in een lezing van Paul Loomans of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Paul Loomans (Zenmonnik)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid