Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marianne Kimmel
Bewaar als favoriet

Marianne Kimmel

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Marianne Kimmel weet dat het mogelijk is: na een leven vol pijn (seksueel misbruik, mishandeling, gepest zijn) het geluk (her)vinden. Als inspirator, spreker en coach laat Marianne mensen anders kijken naar pijn, en geeft inzicht in hoe pijn de weg wijst naar levensgeluk. Haar toehoorders worden geraakt door haar ontwapenende openheid, en haar positieve kijk op het leven.

Marianne Kimmel
Marianne Kimmel weet dat het mogelijk is: na een leven vol pijn en tegenslag (seksueel misbruik, mishandeling, gepest zijn…) het geluk (her)vinden. Pijn/tegenslag is volgens haar niet onze grootste vijand, maar juist het voertuig naar huis. Als inspirator, spreker en coach laat Marianne mensen anders kijken naar pijn en tegenslag, en geeft inzicht in hoe dit juist de weg wijst naar levensgeluk. Haar toehoorders worden geraakt door haar ontwapenende openheid, en haar positieve kijk op het leven, ondanks de verschrikkingen die haar zijn overkomen. Ze inspireert hen om ook meer uit het leven te halen.

Ieder mens wordt gevormd door de ervaringen die we meemaken. Negatieve gebeurtenissen zorgen vaak voor negatieve overtuigingen. En langzaam worden die overtuigingen onderdeel van onze identiteit. We bouwen beschermingsmechanismen op, sluiten ons hart wat meer en handelen eerder vanuit angst dan liefde. En zo raken we langzaam steeds verder verwijderd van onze bron. Maar juist vanuit die plek kan echte bevrijding, geluk en liefde ontstaan.

Een bijzondere lezing gaat over de bijna-doodervaring die Marianne Kimmel op 9-jarige leeftijd had. Aan de hand van de belangrijkste lessen die ze hierdoor leerde, inspireert ze toehoorders op een andere manier te kijken naar de dood, het leven en de liefde.

Een lezing van Marianne Kimmel is een unieke ervaring. Toehoorders zijn na afloop vol lof over de impact die haar woorden op hun hebben. Ze voelen zich geïnspireerd om zaken anders aan te pakken, om dankbaarder te zijn voor wat ze hebben, en meer vanuit hun hart te gaan leven. Marianne geeft veel concrete handreikingen om direct toe te kunnen passen. Dat is Marianne’s belofte: na een lezing van Marianne Kimmel is je kijk op tegenslag voorgoed veranderd en voel je inspiratie om nog meer levensgeluk te ervaren.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marianne Kimmel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid