Trouwen met succes

In deze lezing laat spreker, verbinder en trouwambtenaar Walter Vermeer zijn publiek op energieke en humorvolle wijze trouwen met succes. Het huwelijk is een metafoor voor een optimaal partnerschap met je klanten, collega’s, partners en het bedrijf of de organisatie.

Wat betekent het om succes te hebben? Welke stappen moeten we met elkaar zetten om succes te bereiken? Deze twee vragen en de antwoorden hierop staan centraal in de lezing van Walter. Succes is voor iedereen anders. Daarom bepaalt Walter Vermeer samen met zijn publiek wat succes is en hoe je het met elkaar bereikt.

Trouwen met succes draait allemaal om mindset, gedrag, communicatie, een plan en een helder doel. Om de zaal te laten trouwen met succes laat Walter Vermeer zien hoe je als echtpaar (of in teamverband) samenwerkt om succes te bereiken. Dit doet hij met anekdotes, tastbare praktijkvoorbeelden, humor, heldere analyses, interactie en handige tools.
Een lang, gelukkig en succesvol huwelijk vraagt om een permanente wil om te groeien en een blijvende positieve en pro-actieve houding.

Trouwboekje

Voor de lezing trouwen met succes heeft Walter een trouwboekje ontwikkeld waarin tips & tricks uit de lezing staan beschreven. Het boekje is een leuke reminder en wordt op het einde van het event uitgedeeld aan het publiek. Dit boekje is voor de bezoekers een fijne houvast om een duurzame mindset te realiseren, zodat succes binnen handbereik komt.

Waarom kiezen voor Walter Vermeer?

Walter Vermeer is gespecialiseerd in groei in teamspirit, saamhorigheid, partnerschap, samenwerking, vertrouwen en energie. Hij staat al ruim 25 jaar op het podium als spreker en dagvoorzitter. Door zijn ervaring weet Walter als geen ander hoe hij de specifieke wensen van een opdrachtgever in zijn verhaal kan verwerken.

Interesse in de Lezing ‘Trouwen met succes’ van Walter Vermeer?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 072 750 74 22.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Lezing ‘Trouwen met succes’

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.