Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Alexandra van 't Geloof
Bewaar als favoriet

Alexandra van ’t Geloof-Witte MBA

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Alexandra van ’t Geloof MBA is een veel gevraagd, tweetalig, spreker over de onderwerpen krachtig persoonlijk leiderschap in veranderende organisaties. Ze doet momenteel promotieonderzoek aan de VU Amsterdam naar authentiek leiderschap. De reacties van de deelnemers zijn altijd zeer positief.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Alexandra van ’t Geloof-Witte
Alexandra van ’t Geloof is een gepassioneerd spreker, trainer en coach. Na haar studie aan de Hogere Hotelschool deed ze haar uitgebreide commerciële- en managementervaring op bij de internationale hotelketen ITT Sheraton en Randstad uitzendbureau. Haar MBA-studie rondde ze af bij Nimbas-Bradford. Momenteel doet ze haar promotieonderzoek aan de VU Amsterdam. Het behelst onderzoek naar authentiek leiderschap. Dit alles maakt haar tot een veel gevraagd trainer/spreker/coach.

De wijze waarop ze haar kennis en ervaring gebruikt om anderen te inspireren en te enthousiasmeren, bracht haar naar de eredivisie van professionele sprekers. De missie van haar bedrijf NRJ! is het faciliteren van krachtig persoonlijk leiderschap met Visie, Passie en Actie. Haar kernwaarden zijn Trots, Vertrouwen en Plezier.

Alexandra van ’t Geloof verzorgt Masterclasses voor de onderwerpen Persoonlijk Leiderschap, Strategisch HRM, Management Consultancy en Management van Verandering. Haar ervaring met coaching behelst: Examinator Master Coaching, auteur Masterclass Organisational Coaching, Individuele Management en Professional coaching bij o.a. OPTA, NCOI, Haga Ziekenhuis, Rabobank en MSD.

De titels van haar lezingen en seminars zijn onder andere:

 • “Visie, Passie en Actie”
 • “Persoonlijk Leiderschap”
 • “Jij bent anders en beter dan de rest!”
 • “Ondernemerschap is Leiderschap”
 • “De vrouw als succesvolle ondernemer”
 • “Het Succesvol Verkopen van Zakelijke Diensten”
 • “Onderscheidend Ondernemen”

Alexandra houdt deze lezingen in het Nederlands en Engelse taal. De reacties van deelnemers zijn altijd zeer positief.

Alexandra van ’t Geloof is tevens is auteur op de gebieden van bedrijfskunde, accountmanagement en sales. Ze schreef met Jaap Bron het boek ‘Gevraagd: verkoper met visie M/V’. Voor VK Banen maakte ze de film ‘De Plakfactor’ en schreef ze een serie artikelen met de titel ‘Geloof in Leiderschap’. Tevens werkte ze mee aan het boek ‘De Beste Les’ van VK Banen en Pearson Education.

Persoonlijke missie Alexandra van ’t Geloof: Het faciliteren van krachtig persoonlijk leiderschap met Visie, Passie en Actie.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Alexandra van ’t Geloof-Witte MBA

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker