jeroen vertongen
Bewaar als favoriet

Jeroen Vertongen

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Jeroen Vertongen is een automotive ondernemer pur sang, sinds 1999. Als spreker deelt hij graag zijn kennis over technologie, consumentengedrag en de uitdagende toekomst binnen automotive en de mobiliteitsmarkt.

Jeroen Vertongen

Jeroen Vertongen heeft een unieke blik op de snel veranderende markt van automotive en mobiliteit. Door zijn technische achtergrond en jarenlange ervaring in de automotive business weet hij als geen ander hoe hij de trends kan inzetten naar praktische inzichten en kansen voor iedereen in de automative branche mee aan de slag kan.

Jeroen helpt bedrijven met inspiratie, motivatie en vooral kennis om de exponentieel veranderende automotive en mobiliteitsmarkt met beide handen vast te grijpen. Er liggen ongekende nieuwe mogelijkheden, waar nieuwe businessmodellen uit kunnen voortvloeien.

Onderwerpen waar Jeroen Vertongen over spreekt:

  • Future of automotive is ACES (autonomous – connected – electric – shared)
  • Future of Transport
  • Future of Service & Repair
  • The Future is Electric
  • Urban Mobility

Jeroen zijn lezingen hebben als doel om het publiek een unieke nieuwe positieve blik te geven op de gigantische mogelijkheden en veranderingen binnen de branche van automotive en mobiliteit.

Webinars

Alle presentaties zijn ook als webinar te boeken.  Jeroen heeft ook de volgende webinars nog speciaal ontwikkeld: Invasie van de nieuwe constructeurs – Werkplaats van de toekomst – Mobiliteit van de toekomst – Wagens verkopen in het post-corona tijdperk.

Over Jeroen Vertongen

Jeroen is een automotive ondernemer pur sang. In 1999 startte hij zijn loopbaan in het garagebedrijf van zijn ouders. Dat werd hem snel te klein en in 2007 deed hij de overname van zijn toenmalige grossier in auto-onderdelen. Hij bouwde dit uit en zette dit met zijn unieke sterktes, zoals opleiding en diagnose assistentie, stevig in de markt. In dezelfde periode ontwikkelde hij ook de garageconcepten Qualitygarage en Moobi (elektrisch rijden).  In 2017 verkocht hij alles en richtte hij zich volledig op zijn passie: het verder helpen van zijn publiek in de transitie naar nieuwe mobiliteit. Een mobiliteit van zero-emission. 

Jeroen Vertongen boeken

Als je interesse hebt om Jeroen te boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jeroen Vertongen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid