Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Hennie van der Most

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Hennie van der Most is de initiatiefnemer achter bedrijven als Preston Palace in Almelo, Wunderland Kalkar in Kalkar, Speelstad Oranje in Beilen en Piri-Piri restaurants. Hij deelt zijn ondernemerservaringen en deelt zijn visie op de economie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Hennie van der Most
De kracht van een echte ondernemer is niet de cultuur van vergaderen, schrijven en veelvuldig overleggen.
Nee, Hennie heeft zich de afgelopen twintig jaren ingezet om als ondernemer bestaande gebouwen, een watertoren en zelfs een kerncentrale een nieuwe bestemming te geven en deze om te bouwen tot succesvolle ondernemingen zoals hotels-, congres en uitgaanscentra, evenementenhallen en attractieparken.

Ze hebben allemaal een unieke formule.

Vele bezoekers, van jong tot oud, hebben hun weg naar zijn ondernemingen gevonden; o.a. Preston Palace in Almelo, Wunderland Kalkar in Kalkar, Speelstad Oranje in Beilen, Piri-Piri restaurants, De Koperen Hoogte in Zwolle, Evenementenhal Hardenberg, -Rijswijk & -Gorinchem.

Sinds 2012 is Hennie van der Most bezig met de ontwikkeling van Speelstad Rotterdam en met een mobiele restauranttoren van 40 meter hoog.

Inmiddels zijn er binnen zijn bedrijven ruim 850 medewerkers werkzaam. Dagelijks bezig zijn met ondernemen is zijn lust en zijn leven. Hennie van der Most heeft veel geleerd, gezien en onderhandeld. Hij is van mening dat er ook in een teruglopende economie volop kansen zijn. Hij deelt graag zijn levenservaringen met u en geeft zijn visie op de huidige economische ontwikkelingen.

Hennie van der Most inhuren of boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Hennie van der Most

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker