Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Geraldine Kemper
Bewaar als favoriet

Geraldine Kemper

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Geraldine Kemper is een frisse presentatrice en dagvoorzitter die op gaat in haar eigen vrolijke wijze waar geen uitdaging in de weg staat. Met haar vele interesses maakt ze uiteenlopende items voor BNN. Geraldine is toegankelijk, easygoing en een echte durfal.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een frisse presentatrice en dagvoorzitter die op gaat in haar eigen vrolijke wijze waar geen uitdaging in de weg staat. Met haar vele interesses maakt ze uiteenlopende items voor BNN. Geraldine is toegankelijk, easy-going en een echte durfal. In 2015 werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-ster vrouw.

Ze is bekend van programma’s zoals Spuiten & Slikken, Spuiten & Slikken op Reis, 3 op Reis, 3 op Reis Backpack, The Freestyle Games, Ruben versus Geraldine en Try Before You Die.

Achtergrond Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een presentatrice die heel wat in haar mars heeft. Zo mocht ze zichzelf bij BNN bewijzen als presentatrice van het programma ‘Try Before You Die’. Vanaf 2009 zit Geraldine in het vaste team van het programma ‘Spuiten en Slikken’, waarin ze van alles op het gebied van seks en drugs voor het oog van de camera uitprobeert. In ‘Try Before You Die 2’ laat ze bizarre wensen van bekende en onbekende kijkers uitkomen. Daarnaast vertolkt ze de hoofdrol in de BNN-soap ‘Hitsige Hetty’ en maakt ze verschillende items voor ‘101 TV’.

Elk seizoen maakt Geraldine Kemper voor ‘Spuiten en Slikken’ weer uiteenlopende items en reist ze voor BNN de hele wereld rond, zowel voor ‘Spuiten en Slikken op Reis’, als voor ‘3 op Reis’. Daarnaast gaat zij de strijd aan met Ruben Nicolai in ‘Ruben versus Geraldine’. In 2015 wordt Geraldine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. In het programma ‘3 op Reis Backpack’ voor BNN reist Geraldine  samen met verschillende jonge backpackers door Europa. Daarnaast gaat Geraldine Kemper samen met BNN collega Jan Versteegh op zoek naar de beste freestyler van Nederland in het programma, ‘The Freestyle Games’. Ook is Geraldine in 2015 één van de drie genomineerden voor de Zilveren Televizier- Ster Vrouw als onderdeel van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Ze is te boeken als presentatrice en dagvoorzitter.

Geraldine Kemper boeken als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Geraldine Kemper

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker