Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daan de Geus
Bewaar als favoriet

Daan de Geus

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Daan de Geus neemt het publiek mee door de algemene implicaties van AI en ook hoe het wordt toegepast om de nieuwste en beste business modellen te creëren. Daan helpt zijn publiek kansen te vinden om AI in nieuwe business modellen in hun eigen context te adopteren en gemeenschappelijke valkuilen te vermijden terwijl deze nieuwe modellen tot leven worden gebracht.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Daan de Geus

Daan de Geus neemt het publiek mee door de algemene implicaties van AI en ook hoe het wordt toegepast om de nieuwste en beste business modellen te creëren. Hiervoor gebruikt hij voorbeelden uit de praktijk van bedrijven die met succes en minder succesvol door AI aangedreven business modellen hebben overgenomen. Op deze manier helpt Daan zijn publiek kansen te vinden om AI in nieuwe business modellen in hun eigen context te adopteren en gemeenschappelijke valkuilen te vermijden terwijl deze nieuwe modellen tot leven worden gebracht.

Onderwerpen

  • Artificial intelligence – kunstmatige intelligentie
  • Digitale transformatie
  • Business model innovatie

Achtergrond

Daan de Geus is een tech-enthousiast en Strategy Designer bij Business Models Inc, een internationaal design bureau voor strategie en innovatie met kantoren in de VS, Europa, Australië en ook Taiwan. Daan is ervaren in het adopteren van kunstmatige intelligentie (AI) voor bedrijven in zowel een corporate- als startupcontext. Hij helpt nu internationale organisaties de kracht van AI te benutten via nieuwe business modellen. Daan heeft keynotes afgeleverd in verschillende internationale omgevingen, van zakelijke fora tot board rooms en ook onderwijsinstellingen.

Interesse in een lezing van Daan de Geus?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Daan de Geus

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker