Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Floris Venneman Nieuw Businessmodel
Bewaar als favoriet

Floris Venneman

Floris Venneman is iemand die al sinds zijn 14e succesvol onderneemt heeft ook genoeg te vertellen, daarom spreekt hij graag. Over ondernemerschap, persoonlijk succes en het verbinden van online en offline marketing. Altijd staan zijn eigen ervaringen met klanten en eigen ondernemingen centraal. Floris wil met zijn visie op ondernemers inspireren en activeren om aan de slag te gaan.

Provincie Overijssel

"Ik heb Floris tijdens zijn workshop 'Business Model You' ervaren als super enthousiast, super optimistisch en bovenal zeer stimulerend. Er bestaat voor hem alleen een positieve benadering (geen Ja-maars). Hij neemt je mee in zijn manier van denken. Floris benadering en zijn aanstekelijk"

Floris Venneman

Floris Venneman (1986) was er al vroeg bij, op zijn 14e startte hij vanuit de middelbare schoolklas, samen met een compagnon zijn eerste bedrijf en stortte zich vol in de wereld van ondernemerschap en online business. Dat dit de basis zou zijn voor een interessante en succesvolle ondernemerscarrière wist hij toen nog niet.

Deze ras-ondernemer heeft meegebouwd aan verschillende ondernemingen in de rol van co-founder. Altijd met de verantwoordelijkheden op het gebied van business modellen, commercie en innovatie. Een verbinder en ideeënmachine pur sang. In 2011 benoemd als één van de 25 meest veelbelovende jonge ondernemers door het ondernemersmagazine Sprout.

In 2014 nam hij, geheel tegen alle marktontwikkelingen in, een grote woonwinkel over, met als doel deze traditionele retailer om te turnen tot een toekomstbestendige onderneming. Helaas kwam aan dit woonwinkel avontuur een abrupt einde. Een uitdagende en leerzame tijd, met waardevolle ervaringen die hij graag deelt.

Venneman is inmiddels weer mede-eigenaar van Bureauvijftig, waarmee hij zich vol richt op het grijpen van kansen die de oudere consument op dit moment biedt. Daarnaast is hij als adviseur bij veel ondernemingen betrokken om mee te denken aan de strategie voor de toekomst. Verder participeert hij nog in een start-up in zijn geliefde Aix-en-Provence en in een online wooninspiratie platform met grote ambities.

Verder is hij inmiddels een veel gevraagd spreker, lid van het Ondernemerspanel van BNR Nieuwsradio en regelmatig sparringpartner voor ondernemers.

Lezingen

In de lezingen en sessies van Floris staan ondernemerschap en een scherpe blik naar de toekomst centraal. Met een flinke dosis energie en passie weet hij zijn publiek te enthousiasmeren. Door zichzelf open op te stellen, zijn eigen mislukkingen en fouten openhartig te delen maken zijn verhalen altijd spot-on en direct toepasbaar. Floris neemt de stap naar vernieuwing en denkt niet in beperkingen! Hij laat zien dat er veel kansen liggen en maakt bedrijven klaar voor de toekomst.

Lezingen die Floris geeft:

 • Hoe start ik mijn bedrijf?
 • In 1 uur een Nieuw Businessmodel
 • Mijn persoonlijke business model! (Business Model You)
 • 10 Redenen om als online retailer offline te gaan
 • 10 Redenen om als offline retailer nooit een webshop te beginnen
 • Nieuwe business modellen ook voor het MKB
 • Briljant failures
 • Hoe verbind ik offline en online
 • Business model innovatie: Hoe ga jij jouw markt opschudden?
 • Jong, ambitieus, maar hoe dan?!
 • Kies en wordt gekozen!
 • Voor goede ideeën is altijd geld

Floris Venneman inhuren of boeken voor een lezing?

Floris Venneman inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Noorderlingen

"Floris kan als dagvoorzitter een event naar een hoger plan trekken. We hebben Floris ingehuurd om de eerste editie van De Noorderlingen Tour (College Tour) voor te zitten, als gespreksleider. De ondernemer met wie hij in gesprek ging werd geprikkeld, stelde zich open. Floris zijn spontane en creatieve aanpak in combinatie met een goede voorbereiding spelen hier een grote rol in. Het publiek, jonge ondernemende mensen, was even enthousiast. Voor ons een teken van een geslaagd event, met dank aan Floris!"

Economic Board Groningen

"Floris heeft de Emmense toeristische sector de spiegel van samenwerking voor gehouden en gehamerd op actief luisteren naar je klanten. Voor iedereen in de zaal een bekend verhaal en door Floris heel prettig en geïnspireerd overgebracht. Het aanstekelijke enthousiasme van hem heeft ondernemers aan het denken gezet en zelfs tot daden en actie."

Beschikbaarheid en informatie

Floris Venneman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid