Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Roel de Vries
Bewaar als favoriet

Roel de Vries

Roel de Vries stelt mensen in staat te innoveren. Hij is een van ’s werelds toonaangevende autoriteiten op het gebied van bedrijfsinnovatie en intrapreneurship. Roel heeft meer dan 10 jaar ervaring met het begeleiden van tientallen organisaties om hun mensen te laten innoveren.

Lydia Schneider, GEA Group

""Roel is een briljante spreker met een aanstekelijke passie voor wat hij doet. Hij gaf een workshop op ons Innovation Forum deze week (120 deelnemers) en wist de deelnemers echt te inspireren. Hij gaf ons ook een aantal waardevolle hands-on tools, methoden en take-aways om onze ideeën om te zetten in concepten. Dank je wel Roel, ik weet zeker dat we bij je terug zullen komen voor meer!""

Roel de Vries

Het is voor veel organisaties een uitdaging om relevant, innoverend en concurrerend te blijven in de snelle bedrijfsomgeving van vandaag. Waar moet je starten? Roel de Vries heeft jarenlang met de voeten in de klei gestaan en vele innovatieteams ondersteund. Hij heeft bedrijfsleiders geadviseerd over het opbouwen van innovatieve organisaties en hij heeft ’s werelds meest toonaangevende bedrijven geadviseerd over creativiteit en innovatie. Hierdoor kan hij zijn brede theoretische kennis verduidelijken met vele aansprekende voorbeelden uit de praktijk.

Als geen ander is hij in staat om jouw medewerkers in staat te stellen te innoveren. Hij leert hoe jullie innovatieve ideeën kunnen delen en verder ontwikkelen en daarnaast om een innovatieve cultuur te creëren. Voor zowel continue verbetering en incrementele innovatie als disruptieve innovatie.

Over de lezingen van Roel de Vries

  • Idee- en Innovatie Management (as a Service)
  • Innovatie methodieken (Design Thinking & Lean Startup)
  • Intrapreneurship (ondernemende mentaliteit)
  • Ambidexterie (als bedrijf kunnen innoveren zonder bestaande bedrijf te vergeten)
  • Idee-ontwikkeling
  • Prototyping & Pitching
  • Business Model Innovation
  • De Innovatieve Organisatie

Roel gebruikt altijd ondersteunende en zeer visuele dia’s en video’s, naast een gezonde dosis humor en persoonlijke anekdotes, om iedereen betrokken te houden tijdens de presentatie. Dit houdt zijn keynotes levendig, interessant en gedenkwaardig voor iedereen.

Hij is ook beschikbaar als dagvoorzitter en moderator.

Achtergrond Roel de Vries

Voor het grootste gedeelte van zijn carrière heeft Roel innovatie geleefd en geademd. Tussen 2011 en 2017 heeft hij het idee- en innovatiemanagement-programma bij Liberty Global ontworpen en geleid. Liberty Global is het grootste internet- en televisiebedrijf ter wereld, moedermaatschappij van o.a. Ziggo en Virgin Media. Dankzij het programma werden ruim 45.000 mensen over de hele wereld met elkaar in contact gebracht.

In 2017 is hij RiverStoneBlue gestart om andere organisaties te helpen met mens-gedreven innovatie. Sindsdien heeft hij tientallen organisaties getraind, geadviseerd en gecoacht. Van financieel gedreven corporates tot zorgorganisaties en overheden. Door zijn brede kennis van innovatie kan hij advies geven over bedrijfsstrategie, cultuur, verandermanagement, innovatieprocessen, instrumenten en methoden.

Roel heeft miljoenen aan nieuwe waarde geïdentificeerd via (online) idee-generatie, is onderscheiden door de Europese Commissie voor de beste innovatiecampagne en heeft duizenden mensen getraind in -en geadviseerd over- innovatieprocessen en -methodieken.

Interesse in een lezing van Roel de Vries?

Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten voor zijn lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Michael Meisterjahn, HYPE Innovation

"Ik zou willen dat meer innovatieprofessionals naar Roel de Vries zouden luisteren. Er valt zoveel te leren van deze man. We werkten zeer nauw samen met Roel omdat hij zowel een doorgewinterde practicus is als een zeer open en uitgaand karakter. Meer dan eens vroegen we hem op het podium te komen, fysiek en virtueel, om zijn kennis te delen met andere klanten. En elke keer rockte hij de show, niet alleen door theoretisch onderbouwde, diepgaande praktische inzichten, maar ook door fantastische presentaties, zowel qua dia's als qua podiumpresentatie."

Stefan Schwartz, KWS Group

"Roel gaf een geweldige keynote-presentatie bij de KWS Group over effectief innoveren in zakelijke omgevingen. Zijn presentatie bood veel stof tot nadenken over hoe innovatiegedrag wordt gestimuleerd in kleine startende bedrijven (Piraten) versus grotere corporates (de Marine). Het publiek had ook veel waardering voor de behulpzame en praktische innovatietools en methodologieën die Roel deelde tijdens zijn presentatie. De analogie met de Hollywood-kaskraker "Pirates of the Caribbean" met veel grappige citaten was gewoon geweldig en hield iedereen zeer betrokken. Al met al een zeer inspirerende en motiverende presentatie die ik iedereen die betrokken is bij bedrijfsinnovatie van harte zou aanbevelen."

Beschikbaarheid en informatie

Roel de Vries

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid