Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Moniek Tiel Groenestegen
Bewaar als favoriet

Moniek Tiel Groenestege

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Moniek Tiel Groenestege heeft een passie om complexe strategieën simpel te maken. Het resultaat van haar bijdrage is dat haar publiek geïnspireerd is en de handvatten heeft om op een ondernemende manier aan de slag te gaan met het ontwerpen en creëren van nieuwe waarde. Waarde voor de klant, het bedrijf en de maatschappij.

Managementboek

"Moniek is een natuurtalent als het om het organiseren van creatieve inspirerende zakelijke sessies gaat. Een zeer prettige gastvrouw, een bruggenbouwer en futurist."

Moniek Tiel Groenestege

Moniek Tiel Groenestege is op haar 21e begonnen bij de thought leader op het gebied van business model innovatie, Business Models Inc. Ze heeft internationale bedrijven, groot en klein, geholpen relevant te blijven middels strategie ontwerp tot het bouwen van gevalideerde proposities. Daarnaast heeft zij geholpen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen in de rol als Head of People & Culture. Nu bouwt zij zelf impactvolle ventures in opdracht van de Achmea Innovation Hub.

Tot op de dag van vandaag vindt zij 1 ding opmerkelijk. Veel bedrijven kunnen de simpele vraag ‘waar wordt waarde gecreëerd?’ niet beantwoorden. Vaak door het ontbreken van kennis van de klant, ondernemerschap en niet het juiste team.

Moniek laat het publiek zien hoe ze door strategie simpel te maken van een idee een succesvolle onderneming kunnen maken of ondernemend kunnen zijn binnen hun organisatie. Daarbij gebruikt ze haar eigen ervaringen en pakkende voorbeelden uit de praktijk om de boodschap over te brengen. Haar presentaties kenmerken zich door een tikkeltje bijdehand gedrag, hoge energie en interactie met het publiek.

Mogelijke thema’s lezing:

  • Strategie en innovatie
  • Ondernemerschap
  • Design thinking
  • Business modeling
  • Customer experience en/of service design

Over de lezingen van Moniek Tiel Groenestege

Hoe blijf je relevant, als bedrijf en als persoon? Niet achterlopen maar winnen in deze veranderende wereld? Waar ga je waarde toevoegen? Hoe kun je de overstap maken naar een andere manier van denken en doen? Welke nieuwe tools, vaardigheden en mindset heb je daarvoor nodig? Moniek Tiel Groenestege staat klaar om je hier alles over te vertellen. Dit in combinatie met pakkende voorbeelden uit verschillende branches, inspiratie uit verschillende bedrijfsmodellen en interactie met het publiek zorgen voor een inspirerende en energieke sessie vol aha-momenten.

Interesse in een lezing van Moniek Tiel Groenestege?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Moniek Tiel Groenestege

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid