Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Demian Sepp
Bewaar als favoriet

Demian Sepp

De passie van Demian Sepp is het creëren van nieuwe waarde die menselijk, duurzaam en betekenis vol is. In zijn interactieve keynotes neemt Demian het publiek op energieke wijze mee naar de ‘edge of innovation’. Zijn presentaties kenmerken zich door veel visuele voorbeelden, hoge energie, interactie met het publiek en een combinatie van humor en diepgang.

Demian Sepp

“Tell me and I forget, show me and I might remember, involve me and I understand”

Demian Sepp is een enthousiaste en inspirerende spreker op het gebied van waardecreatie in het digitale tijdperk. Zijn passie is het creëren van nieuwe waarde die menselijk, duurzaam en betekenis vol is. Zijn presentaties kenmerken zich door veel visuele voorbeelden, hoge energie, interactie met het publiek en een combinatie van humor en diepgang.

In zijn interactieve keynotes neemt Demian het publiek op energieke wijze mee naar de ‘edge of innovation’. De winnende organisaties van morgen zijn diegene die hun klanten echt goed begrijpen, de drive hebben om de klant zo goed mogelijk te helpen en continue bezig zijn om klantwaarde te creëren door steeds persoonlijker, directer en betekenisvoller te zijn.

Demian: “Om relevant te zijn en te blijven, zal je je businessmodel en organisatie op de juiste manier moeten ontwerpen. Hierin staat de klant centraal, bieden nieuwe technologieën mogelijkheden en maken mensen uiteindelijk het verschil. Effectieve teams, ‘nieuw leiderschap’, co-creatie en een ‘winning culture’ zijn cruciaal voor succes.”

Onderwerpen waar Demian Sepp over spreekt

  • Innovatie & Waardecreatie
  • Creativiteit
  • (Technologische) Trends & Ontwikkelingen
  • Design Thinking & Doing
  • Digitale Transformatie
  • Lean Startup
  • Effectieve Teams
  • Nieuw leiderschap
  • Co-creatie
  • Winning Cultures

Over Demian Sepp

Demian put uit meer dan 13 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale concepten, producten, diensten en businesses. Als Digital strateeg en consultant heeft hij organisaties als ING, CNV, DAS, Philips en Microsoft geholpen met digitale product- en service-innovaties. Daarnaast kent hij als voormalig Head of Product van startups zoals Roadmap en TicketSwap de kracht en de geheimen van de startup-mindset en werkwijze.

Als Strategy Designer bij Business Models Inc adviseert hij (corporate) organisaties te denken als een ontwerper en te innoveren als een startup. Hij biedt concrete en bewezen tools en skills om in actie te komen en het verschil te maken in de markt.

Demian Sepp boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Demian Sepp

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid