Demian Sepp
“Tell me and I forget, show me and I might remember, involve me and I understand”

Demian Sepp is een enthousiaste en inspirerende spreker op het gebied van waardecreatie in het digitale tijdperk. Zijn passie is het creëren van nieuwe waarde die menselijk, duurzaam en betekenis vol is. Zijn presentaties kenmerken zich door veel visuele voorbeelden, hoge energie, interactie met het publiek en een combinatie van humor en diepgang.

In zijn interactieve keynotes neemt Demian het publiek op energieke wijze mee naar de ‘edge of innovation’. De winnende organisaties van morgen zijn diegene die hun klanten echt goed begrijpen, de drive hebben om de klant zo goed mogelijk te helpen en continue bezig zijn om klantwaarde te creëren door steeds persoonlijker, directer en betekenisvoller te zijn.

Demian: “Om relevant te zijn en te blijven, zal je je businessmodel en organisatie op de juiste manier moeten ontwerpen. Hierin staat de klant centraal, bieden nieuwe technologieën mogelijkheden en maken mensen uiteindelijk het verschil. Effectieve teams, ‘nieuw leiderschap’, co-creatie en een ‘winning culture’ zijn cruciaal voor succes.”

Onderwerpen waar Demian Sepp over spreekt
– Innovatie & Waardecreatie
– Creativiteit
– (Technologische) Trends & Ontwikkelingen
– Design Thinking & Doing
– Digitale Transformatie
– Lean Startup
– Effectieve Teams
– Nieuw leiderschap
– Co-creatie
– Winning Cultures

Persoonlijke achtergrond Demian Sepp
Demian put uit meer dan 13 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale concepten, producten, diensten en businesses. Als Digital strateeg en consultant heeft hij organisaties als ING, CNV, DAS, Philips en Microsoft geholpen met digitale product- en service-innovaties. Daarnaast kent hij als voormalig Head of Product van startups zoals Roadmap en TicketSwap de kracht en de geheimen van de startup-mindset en werkwijze.

Als Strategy Designer bij Business Models Inc adviseert hij (corporate) organisaties te denken als een ontwerper en te innoveren als een startup. Hij biedt concrete en bewezen tools en skills om in actie te komen en het verschil te maken in de markt.

Demian Sepp inhuren of boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Kristian Esser

  Kristian Esser helpt organisaties zich voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. Hij is creatief, nieuwsgierig en volledig gefocust op het begrijpen van de nieuwste technologieën, dit zodat hij zijn klanten kan illustreren welke kansen er mogelijk voor hen liggen.

   

 • Gijs Mensing

  Gijs Mensing inspireert, op zijn eigen manier, bedrijven en ondernemers tot het vormgeven van hun strategie, het innoveren van hun business model en de validatie daarvan. En de rol van de individu daarin. De inspiratie vanuit diverse business modellen en de interactie met de zaal zorgt voor een inspirerende en energieke sessie vol met inzichten.

   

 • Martine de Ridder

  Martine de Ridder is een expert op het gebied van startups, accelerators en incubators. Zij gelooft dat vernieuwing nodig is voor groei en succes en weet als geen ander ideeën om te zetten naar waardevolle diensten en producten. Zij staat middenin de nieuwe wereld waar tech en IT een steeds grotere rol spelen.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.