Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Huub Narinx
Bewaar als favoriet

Huub Narinx

Klantbeleving vindt zijn oorsprong in de medewerker zelf. Waar zit de passie? waarheen gaat de aandacht binnen de organisatie? Zijn we bezig procedures en handboeken te schrijven of zijn we bezig met de klant? Waardecreatie als centrale succesfactor! Geniet van een sprankelende en energieke presentatie met veel humor en metaforen.

Air-Liquide

"We had very good feedback from the audience including our management team. Huub's intervention was indeed very motivational: getting people's spirits up early in the morning. Moving the attention from sometimes negative energy to positive. With a lot of metaphores that will stick. Huub has been available for our briefings before the event and listened carefully to our requirements so that it fits with our seminar's team. His speech was inspirational with some very funny anecdotes, english very clear, good tone of voice, dynamic."

Huub Narinx

Met een positieve drive weet Huub Narinx zijn gehoor op tal van gebieden te boeien. Rode draad is steeds de ontwikkeling en energie van de medewerker en de organisatie en de klantbeleving!

Huub Narinx put daarbij uit een rijke ervaring in zowel de financiële dienstverlening, pensioenwereld, professionele voetbalwereld alsook de wereld van hospitality. Daarbij heeft ook het werken met Indianen hem wijsheid gebracht die hij vanuit pure authenticiteit weet over te brengen.

Ideaal voor groepen die een oppepper goed kunnen gebruiken of eens even de spiegel voorgehouden willen krijgen. Zowel in de ondernemerswereld alsook ideaal voor personeelsbijeenkomsten. En humor staat op zijn voorhoofd geschreven zoals een toehoorder laatst opmerkte.

Mogelijke onderwerpen lezing Huub Narinx

Elke presentatie van Huub is maatwerk, na een intake omtrent de situatie en wensen.

  • Presentatie over klantbeleving – Klantbeleving vindt zijn oorsprong in de medewerker zelf. Waar zit de passie? Waarheen gaat de aandacht binnen de organisatie? Zijn we bezig procedures en handboeken te schrijven of zijn we bezig met de klant? Waardecreatie als centrale succesfactor! Geniet van een sprankelende en energieke presentatie met veel humor en metaforen.
    Huub Narinx inspireert tot ACTIE.
  • Van Remmers naar Renners – Waarbij langs de weg van Vertrouwen, Inspiratie, Aandacht aan de goede dingen, Groei, Resultaat halen en Angst overwinnen als leidraad worden gebruikt. Een lezing/ workshop waarbij Huub op energieke wijze laat zien hoe je met gepast leiderschap de organisatie uitnodigt tot nieuwe creativiteit, tot innovatie. Zorg er voor dat de organisatie in de juiste setting komt en haal het beste uit de talenten in je organisatie. Inspireer tot actie!
  • Veranderen met plezier – Huub Narinx gaat met veel energie in op de basisaspecten bij veranderprocessen en laat zien hoe dat op een manier kan dat mensen er zin in krijgen. Huub heeft ervaring met tal van veranderprocessen en kent de valkuilen maar ook de succesfactoren, laat je verrassen.

Geïnteresseerd in een lezing door Huub Narinx

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Huub Narinx

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid