Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Gijs Mensing
Bewaar als favoriet

Gijs Mensing

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De bevlogen Strategy Designer Gijs Mensing inspireert bedrijven en ondernemers op de duurzaamheid van hun bedrijfsvoering, het vormgeven van hun strategie, het innoveren van hun business model en het overgaan tot actie. Verwacht een energieke en interactieve sessie volop voorbeelden uit verschillende industrieën en inspiratie uit vooruitstrevende business modellen.

InspiredView

"GENNEX is a disruptive conference format in a creative setting – and without a doubt Gijs Mensing with his keynote on Business Model shifts helped a lot to build that atmosphere. His speech and workshop were entertaining, insightful and managed to engage the audience in unparalleled ways. Overall: A tremendous value-add for our conference.”"

Gijs Mensing

Gijs Mensing is een out of the box-organisatie veranderaar en strategy & business designer bij het bureau Rethinq.

Hij is ervan overtuigd dat wendbaarheid noodzakelijk is om als bedrijf relevant te blijven in deze snel veranderende wereld. Daarbij daagt hij bedrijven en mensen uit om keuzes te maken op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Omdat we als bedrijven en organisaties een belangrijke rol hebben in de transitie naar een meer duurzame samenleving. En omdat er ongelofelijk veel (groei)kansen in liggen.

Door medewerkers te betrekken bij strategie en innovatie en dit te linken aan hun intrinsieke motivatie ontstaat een creatieve en adaptieve organisatie waar waardegedreven innovatie centraal staat. En dan waarde in de breedste zin; voor het bedrijf, voor de samenleving en de planeet.

 • Hoe blijf je relevant, als bedrijf en als persoon?
 • Hoe voorkom je dat je achteropraakt en je juist wint?
 • Welke rol wil je als bedrijf spelen in de transitie naar een duurzamere wereld? En wat
 • betekent dat voor je business model?
 • Hoe kan je de overgang maken naar een andere manier van denken en doen?
 • Hoe voeg je echt waarde toe voor de klant, de maatschappij en de planeet?
 • Waar liggen de kansen van duurzaamheid en hoe ziet dat er voor jouw organisatie uit?

Dat zijn vragen die centraal staan in de keynotes van Gijs. De rode draad is dan ook het begrijpelijk maken en krachtig vormgeven van strategie, het innoveren van je business model en de rol van het individu daarin.

Op een energieke manier, met krachtige voorbeelden en inspiratie uit verschillende branches zet hij het publiek aan het denken. Om het bedrijf en zichzelf opnieuw uit te vinden om zo relevant te blijven in deze snel veranderende wereld.

Mogelijke thema’s lezing door Gijs Mensing

Gijs inspireert bedrijven en ondernemers en zet hen aan tot het vormgeven van hun strategie, het innoveren van hun business model en het valideren daarvan. De rol van het
individu is hierin belangrijk..

 • De kansen van duurzaamheid
 • Van strategie naar actie
 • Waardecreatie
 • Innovatie en impact maken
 • Business modeling
 • Verandermanagement / organisatieverandering
 • (duurzaam) Ondernemerschap
 • Intrinsieke motivatie

Achtergrond Gijs Mensing

DDoor zijn 20 jaar ervaring in de corporate wereld bij ING Bank en PwC Advisory en bij strategie & innovatie bureaus Business Models Inc. en Rethinq, heeft Gijs een goed beeld van wat er nodig is om als organisatie relevant te blijven. Wat je als bedrijf anders moet doen om niet in de oude patronen te blijven denken en doen. Dat je strategie en innovatie moet ontwerpen om vervolgens iteratief aan de slag moet gaan om te valideren waar echt waarde ligt. Zijn creatieve, marketing en organisatieverandering achtergrond zijn een interessante mix voor inzichten en scherpe dialogen. Gijs geeft ook les aan universiteiten en is spreker op de Dutch Design Week..

Gijs Mensing boeken als spreker of workshopleider?

Prikkelende voorbeelden uit verschillende industrieën, inspiratie vanuit diverse business modellen en de interactie met de zaal zorgen voor een inspirerende en energieke sessie vol inzichten en aha-momenten. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Gijs Mensing

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid