Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bruno Fabre
Bewaar als favoriet

Bruno Fabre

Op zoek naar verrassende inzichten? Naar inspiratie? Naar een visie van morgen met de vertaling naar de actie van vandaag? Bruno Fabre is de expert op technologische en post-technologische tijdperk.

Bruno Fabre

Op zoek naar verrassende inzichten? Naar inspiratie? Naar een visie van morgen met de vertaling naar de actie van vandaag? Bruno Fabre is de expert op technologische en post-technologische tijdperk.

Alle ogen en oren zijn nu op technologie gericht, het wemelt van de nieuwe toepassingen waarmee iedere onderneming zijn productiviteit verhoogt om de concurrentie voor te blijven. Robotisering is bijna een commodity geworden, en de volgende fase wordt nu ingericht met gebruik van Kunstmatige Intelligentie, zodat een snel en flexibel antwoord gegeven kan worden aan de vraagstukken van de markt.

Terwijl AI (Artificial Intelligence) en Big Data Analyse volop in volwassenheid toenemen, nadat ze een aantal jaren enkel in de laboratoria werden gevonden, vraagt het toepassen ervan om een andere mindset. Het gaat niet enkel om programmeren, want AI heeft een veel grotere maat van zelfstandigheid nodig in zijn operatie. Het is de eerste stap na het loslaten van technologie in het vinden van antwoorden op de complexe vraagstukken van onze maatschappij.

Over de lezing van Bruno Fabre

  • De Digitale Emotie
  • Impact van Digitalisering
  • De toekomst van Technologie
  • Impact en realiteit van Kunstmatige Intelligentie
  • De post-technologische tijdperk: blik in je toekomst over 15 jaar

Bruno Fabre weet de oude en de nieuwe wereld aan elkaar te verbinden. Hij weet technologie en menselijke waarden te verweven. Hij beschikt over een geboren talent om simpel uit te leggen en logische verklaringen te geven voor maatschappelijke, technologische en sociale ontwikkelingen. Zoals een AI manager en toeschouwer van een keynote van Bruno zei: “ik begrijp eindelijk wat we aan het doen zijn! Bruno schets een duidelijk beeld en liet ons zien waar de maatschappij en bedrijfsleven zich naartoe ontwikkelen.” Een echte Eye-opener!

Over Bruno Fabre

Bruno Fabre studeerde af in Kunstmatige Intelligentie bij een van de meeste prestigieuze universiteit van Parijs. Hij is een visionair en Mass Change Agent, die zich als doel heeft gesteld de grote massa te helpen begrijpen wat technologie ons te bieden heeft, en welke weg het opent voor de mensheid. Hij loopt 5 tot 10 jaar voorop op ontwikkelingen, en brengt daardoor een boeiend verhaal, nuttig voor de vaststelling van de koers van menige middel en grote ondernemingen.

Bruno Fabre inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bruno Fabre

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid