Bruno Fabre
Je zoekt een spreker, en er zijn veel waar je uit kan kiezen! Maar je bent op zoek naar iets echt bijzonders, die je publiek op het puntje van zijn stoel zet, om vervolgens regelmatig in de lach te schieten of zelfs even te moeten slikken. Niets is Bruno Fabre gek genoeg voor zijn keynotes: beelden, video’s, muziek, rook, geuren, en altijd een verrassend effect.

Bruno Fabre is ook de eerste LEAP speaker van Europa! Hij verzorgt een beperkt aantal presentaties per jaar, omdat hij de kwaliteit ervan hoog wilt houden. In 2013 sprak hij bij TEDx en introduceerde een nieuw vak in de wetenschappelijke wereld: Creologology, oftewel de studie van de taal van creatie. Bij de Erasmus University of Rotterdam bracht hij Feminitive Marketing aan het licht.

In 2010 schreef Bruno Fabre het boek Bankroots in 2020, over de ontwikkeling van de financiële wereld. In 2014 komt zijn nieuwe boek: How to bOOst Innovation, en bron van inspiratie voor ondernemers en corporates is deze tijd van extreme versnelling.

Door zijn eindeloze creativiteit, kunt u gerust aan hem overlaten welk onderwerp voor uw publiek gepast is, en anders kunt u kiezen uit de volgende thema’s:
– nieuwe technologie (Google Glass, Iwatch, ..) en nieuwe markten
– de nieuwe finance (Bitcoins,..) en de shift van de financiële industrie
– leren hoe leren in een tijd waar de data hoeveelheid explodeert
– innovatie als bron van leven, circulaire economie en brain cities

Bruno Fabre is gediplomeerd in AI (Kunstmatig Intelligentie), NLP (Neuro Linguïstiek Programmeren) en Financial Planning. Hij is werkzaam als Senior Innovatie Manager bij een grote corporate, is Mass Change Agent en eigenaar van The Bright ID (strategische consultancy, acceleratie in visie ontwikkeling en change programma’s).

Persoonlijke missie Bruno Fabre: Van de wereld weer een paradijs maken voor mens en natuur.

Bruno Fabre inhuren of boeken voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Prof.dr. Jeff Gaspersz

  Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker op het gebied van innovatie, leiderschap, kansdenken en verwante onderwerpen. Hij heeft duizenden professionals ondersteund bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën.

   

 • Jef Staes

  Jef Staes is een expert op het vlak van innovatieve organisaties. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties en van het onderwijssysteem. Jef’s verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland.

   

 • Cyriel Kortleven

  Het hoofdonderwerp van de presentaties van Cyriel Kortleven is het ontwikkelen van een creatieve attitude. Op een praktische en eenvoudige manier maakt hij het mogelijk dat de deelnemers de kracht van creatief denken en doen kunnen ervaren.

   

 • Peter van der Wel

  Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte “wake up call”. Met 25 jaar aan ervaring als econoom, organisatieadviseur en futuroloog biedt hij u en de overige toehoorders verrassende, nieuwe en vooral bruikbare inzichten. “Prikkelend, verrassend en soms ook schokkend maar bovenal heel erg inspirerend”.