Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Alice Vlottes
Bewaar als favoriet

Alice Vlottes

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Alice Vlottes is een specialist in narcisme en begeleidt organisaties in het omgaan met narcistische managers en medewerkers. In haar interactieve lezingen en workshops neemt Alice je mee in het hanteren met narcisme: waar moet je op letten en wat kun je beïnvloeden?

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Alice Vlottes

Alice Vlottes is een specialist in narcisme, zowel op relationeel als op organisatievlak. Deze combinatie maakt haar expertise uniek. Alice begeleidt organisaties in het omgaan met narcistische managers en medewerkers. In haar interactieve lezingen en workshops neemt ze je mee in het hanteren met narcisme: waar moet je op letten en wat kun je beïnvloeden?

Het is de missie van Alice om meer bekendheid te geven aan narcisme. Narcisme is een verschijnsel dat mensen verblindt en beschadigt. Daarom is haar overtuiging dat er meer bekendheid over narcisme moet komen. Hoe eerder je narcisme herkent, des te sneller kun je afstand nemen.

Onderwerpen waar Alice Vlottes over spreekt

Je hebt te maken met een lastige manager/ medewerker. Je kunt de vinger er niet goed achter krijgen. Hij kan niet tegen kritiek, is zelfvoldaan of schrijft alle teamsuccessen aan zichzelf toe. De mogelijkheid van narcisme is al eens overwogen. Als het narcisme is, wat houdt het in? Wat betekent dit voor je team? en als belangrijkste: hoe ga je ermee om?

  • Narcistisch leiderschap
  • Pesten
  • Sociale veiligheid

Achtergrond Alice Vlottes

Alice Vlottes werkte als adviseur en trainer op het gebied van cultuur en leidinggeven in allerlei organisaties. Ze gaf college in Arbeids- en organisatiepsychologie en Management aan de Hogeschool voor Economische studies. Ze werkt daarnaast als zelfstandig psycholoog in een gezondheidspraktijk. Haar eerste boek over narcisme ‘Narcisme in relaties’ (2019) beleefde binnen twee maanden een tweede druk. Anderhalf jaar later volgde haar tweede boek over narcisme: ‘Narcisme in organisaties’.

Alice Vlottes inhuren of boeken als spreker?

Geïnteresseerd in Alice Vlottes boeken als spreker? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072–7507422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Alice Vlottes

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker