Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Alice Vlottes
Bewaar als favoriet

Alice Vlottes

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Alice Vlottes is een specialist in narcisme en begeleidt organisaties in het omgaan met narcistische managers en medewerkers. In haar interactieve lezingen en workshops neemt Alice je mee in het hanteren met narcisme: waar moet je op letten en wat kun je beïnvloeden?

Vertrouwenspersonen Politieacademie

"Een zeer interessante workshop die ons inzicht gaf in de beweegredenen, strategie en invloed van de narcistische en/of manipulatieve medewerker. Duidelijk werd de schadelijke invloed die deze medewerker heeft op de sociale veiligheid. Door de steun van hogerhand -waar ze nog iet door de mand zijn gevallen- weten narcisten zich lang te handhaven en zijn dus niet zomaar zijn te onttronen. Voordat ze worden ontmaskerd, zijn er al veel slachtoffers gevallen. Juist daarom is het van belang een narcist vroegtijdig te herkennen. Het onderscheid werd ons duidelijk: niet alle manipulatoren zijn narcisten, maar alle narcisten zijn wel manipulatoren. Alice heeft ons hierin op een prettige en interactieve wijze meegenomen. Zij heeft een ontspannen manier van presenteren en weet het onderwerp op een luchtige wijze te brengen."

Alice Vlottes

Het is mijn missie om meer bekendheid te geven aan narcisme.

Alice Vlottes is een specialist in narcisme, zowel op relationeel als op organisatievlak. Deze combinatie maakt haar expertise uniek. Alice begeleidt organisaties in het omgaan met narcistische managers en medewerkers. In haar interactieve lezingen en workshops neemt ze je mee in het hanteren met narcisme: waar moet je op letten en wat kun je beïnvloeden?

Het is de missie van Alice om meer bekendheid te geven aan narcisme. Narcisme is een verschijnsel dat mensen verblindt en beschadigt. Daarom is haar overtuiging dat er meer bekendheid over narcisme moet komen. Hoe eerder je narcisme herkent, des te sneller kun je afstand nemen.

Onderwerpen waar Alice Vlottes over spreekt

Je hebt te maken met een lastige manager/ medewerker. Je kunt de vinger er niet goed achter krijgen. Hij kan niet tegen kritiek, is zelfvoldaan of schrijft alle teamsuccessen aan zichzelf toe. De mogelijkheid van narcisme is al eens overwogen. Als het narcisme is, wat houdt het in? Wat betekent dit voor je team? en als belangrijkste: hoe ga je ermee om?

  • Narcistisch leiderschap
  • Pesten
  • Sociale veiligheid

Achtergrond Alice Vlottes

Alice Vlottes werkte als adviseur en trainer op het gebied van cultuur en leidinggeven in allerlei organisaties. Ze gaf college in Arbeids- en organisatiepsychologie en Management aan de Hogeschool voor Economische studies. Ze werkt daarnaast als zelfstandig psycholoog in een gezondheidspraktijk. Haar eerste boek over narcisme ‘Narcisme in relaties’ (2019) beleefde binnen twee maanden een tweede druk. Anderhalf jaar later volgde haar tweede boek over narcisme: ‘Narcisme in organisaties’.

Alice Vlottes inhuren of boeken als spreker?

Geïnteresseerd in Alice Vlottes boeken als spreker? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072–7507422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

The Learing Cycle

"Een helder en interessant verhaal met veel aansprekende voorbeelden. Alice heeft gedegen kennis van narcisme en in combinatie met de vele interactieve momenten wist ze ons goed te boeien. We kwamen tot het inzicht dat we meer met narcisme(of met narcistische managers) in aanraking zijn gekomen dan we vermoedden. Door de vele praktische tips hebben we voor de toekomst voldoende handreikingen gekregen om hiermee om te gaan en daardoor heeft deze boeiende training ons op een heel plezierige manier verrijkt."

Beschikbaarheid en informatie

Alice Vlottes

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid