Workshop Het leven zien als topsport
Topsport laat ons elke dag weer zien en ervaren dat het mogelijk is om het beste uit jezelf en je team te halen. Dit geldt niet alleen voor de helden in de sport arena’s, maar voor iedereen. Topsport is een mentaliteit. De bereidheid om elke dag weer te ontdekken welke stappen je kunt zetten om je persoonlijke en team potentieel te ontluiken. Hierin spelen de volgende thema’s een cruciale rol:

 • Vitaliteit
 • Veerkracht, omgaan met tegenslag
 • Focus

In de wetenschap en psychologie is door verschillende onderzoeken steeds meer bekend over de werking van je lichaam en de invloed van je lifestyle op je vitaliteit. Tijdens de workshop deelt neurowetenschapper Rosanne Warmerdam deze fascinerende inzichten gericht op het individu en het team.

Natuurlijk kan tijdens deze workshop een Olympische of Paralympische topsporter niet ontbreken. Door inspiratie en kennisdeling zal de topsporter helpen de thema’s uit de wetenschap niet alleen te begrijpen, maar ze ook echt te ervaren. 

De duur van de workshop:
2 tot 4 uur.

Ook te boeken als een duolezing van 1 tot 2 uur.

Thema’s die behandeld zullen worden:
Vitaliteit, Omgaan met tegenslagen, Teamwork, Veerkracht, Focus, Wetenschap, Neuroscience, Doelen.

Voorbeeld van programma elementen:
– Heldenspel: elkaar anders en beter leren kennen
– Neurowetenschapper: interactieve presentatie vitaliteit
– Topsporter: inspirerende presentatie ter verduidelijking van de thema’s
– Technologie: experience focus
– Sport: experience fysiek en fun

Meer informatie wat deze workshop voor uw organisatie kan betekenen, of deze workshop boeken? Neem dan contact met ons op!

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Marc van de Kuilen

  Marc van de Kuilen, van militair naar Paralympiër. Marc deelt zijn bijzondere levensverhaal op inspirerende wijze. Hij spreekt over verschillende onderwerpen als omgaan met tegenslagen, zijn unieke ervaringen en kennis op het gebied van teamwork, en zijn visie op vitaliteit en geluk.

   

 • Rosanne Warmerdam

  Tijdens Rosanne’s studie Biomedische Wetenschappen werd Rosanne opgeleid om onderzoek te doen naar de werking van het menselijk lichaam. Door haar enthousiasme en openheid weet zij al snel een verbinding te creëren. Haar passie om wetenschap toepasbaar te maken in onze lifestyle spat ervan af.

   

 • Rogier Hofman

  Rogier Hofman deelt zijn kennis over verschillende thema’s binnen teamwork, veerkracht en positieve energie. Volgens Rogier heeft iedereen de mogelijkheid om impact te maken, daar heb je geen oranje shirt of medaille voor nodig. Het inspirerende verhaal gaat over zijn ervaringen in de topsport en de stichting, onderbouwd door wetenschappelijke theorieën.

   

 • Tim Jenniskens

  Tim Jenniskens deelt met veel enthousiasme zijn kennis over teamwork, veerkracht en positieve energie. Volgens Tim heeft iedereen de mogelijkheid om impact te maken, daar heb je geen oranje shirt of medaille voor nodig. Inspirerend verhaal over zijn ervaringen in de topsport en met zijn de stichting, onderbouwd door wetenschappelijke theorieën.