Theater tussen de bedrijven
Theater tussen de bedrijven is op verschillende manieren actief op een bijeenkomst. Zo spelen ze sketches tussen de presentaties door, presenteren bijeenkomsten als dagvoorzitter, interviewen gasten in een wat meer ontspannen setting, “zitten aan” als tafelheer, presenteren een Medewerkers quiz en geven communicatieworkshops “Out Off The Box”.

Ze kunnen een complete cabaretvoorstelling verzorgen voor medewerkers of klanten van uw bedrijf. En het kan de spanningsboog tussen publiek en de organisatie of het bedrijf verbreken. Met bedrijfstheater is het mogelijk een boodschap vanuit de organisatie op een humoristische manier neer te zetten en kun je medewerkers motiveren en inspireren. Ook andersom kunnen medewerkers zaken naar voren brengen door het contact met de mensen op het podium. Hierdoor is het mogelijk om later op deze zaken in te spelen als organisatie.

Interactief cabaret
Een interactief en muzikaal cabaret met thema’s naar keuze zoals: samenwerking, klantgerichtheid, leidinggeven en veranderen. Gaat u fuseren, de organisatie kantelen, competentiegericht werken of doorstarten? Het programma wordt op uw thema afgestemd. In een interactieve zoektocht samen met het publiek halen ze de onderste steen boven. Door input te vragen uit het publiek is het mogelijk bezoekers te activeren. Dit zorgt er voor dat na deze improvisatie theater sessie het publiek weer helemaal gefocust kan zijn op het geen wat je als organisatie of bedrijf te vertellen hebt. Improtheater Theater; Bottom Up, met veel zang, sketches, een quiz of vraaggesprek en extra muzikanten duurt ruim 1,5 uur.

Werkconferentie van Theater tussen de bedrijven
In de video onder het contactformulier word er uitgelegd wat een werkconferentie van Theater tussen de bedrijven inhoud.

Workshop ”OUT OF THE BOX”
Deze workshop gaat over anders communiceren met gebruik van theater technieken. Hoe flexibel ben je. Durf je risico’s te nemen. Kun jij je ideeën loslaten. Wat betekent dat voor de communicatie met anderen, wat voor signalen zend je daarmee uit? Ben jij je daar bewust van? Wat levert dat op? Met deze vragen gaat Theater tussen de bedrijven aan de slag in een dynamische theater improvisatie workshop. De oefeningen en spelvormen zijn verbindend en verrassend. Je leert elkaar op een andere manier kennen. Plezier en humor geven een fijne werksfeer om te ontdekken wat jij nog kan verbeteren aan jezelf. De workshops worden omlijst door presentaties van Theater tussen de bedrijven.

Theater tussen de bedrijven boeken voor cabaret, workshops of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 


Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Pump up the company

  Walter Vermeer en Erwin Steijlen vormen samen Pump Up The Company, in hun show draait alles om energie. Erwin Steijlen en Walter Vermeer zijn samen te boeken als spreker en dagvoorzitter.

   

 • Rik Spann

  Meesterspreker, managementtrainer, musicoloog en gitaarvirtuoos Rik Spann is een veelgevraagd en zeer origineel fenomeen op de (inter)nationale podia. Hij heeft DE KUNST VAN HET KANTELEN ontwikkeld. Dit is een funky inspiratiesessie over anders gaan denken, aanpakken en opbloeien voor kansgerichte professionals, teams en organisaties.

   

 • Jan Reinder

  Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.