Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter de Jong
Bewaar als favoriet

Lezing Ultieme gezondheid

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Wouter de Jong is een getalenteerd en gepassioneerd spreker. Na zijn studie Voeding en Diëtetiek en tal van andere opleidingen ligt zijn expertise op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen. Nu houdt hij zich vooral bezig met het overdragen van zijn kennis.

Yfke Laanstra, Holistic Consultant

"Ik heb Wouter leren kennen als een ongelofelijke expert op zijn vakgebied. Zijn werk is zijn passie en vice versa, en hij is zeer kundig in wat hij doet. Hij is altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen en laat zich inspireren door de (internationale) experts op het gebied van voeding & gezondheid. Wil je gaan voor optimale welzijn? Ik kan Wouter van harte aanbevelen."

Lezing Ultieme gezondheid

Wat is nu de juiste voeding voor het ontwikkelen van een ijzersterke gezondheid? Welke voeding zorgt voor meer energie en wat juist voor meer concentratie? Wat voor een mooiere huid en ook een beter figuur? Zijn je hormonen te beïnvloeden met enkel voeding? Hoe zit het in de (top)sport? Op al deze en andere vragen geeft Wouter de Jong je het juiste antwoord.

Vele bedrijven en opdrachtgevers hebben al dankbaar gebruik gemaakt van zijn kennis en trainingen, zijn talent en het enthousiasme wat hij overdraagt. Niet voor niets luid zijn motto: “Walk your talk!”

Onderwerpen

  • Ultieme gezondheid
  • Voeding
  • Superfoods
  • Medicinale kruiden
  • Orthomoleculaire geneeskunde

Achtergrond

Na zijn studie Voeding en Diëtetiek en ook tal van andere opleidingen ligt Wouter de Jong zijn expertise op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Als Orthomoleculair therapeut en (top)sportconsultant heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in zijn praktijk voor Natuurgeneeskunde. Tegenwoordig houdt hij zich fulltime bezig met het overdragen van zijn onuitputtelijke en uiteenlopende kennis. Dit doet hij onder andere door als docent les te geven en inspirerende lezingen, workshops en presentaties te verzorgen. Tevens is Wouter de Jong de schrijver van het boek “Cacao, supervoedsel voor een ultieme gezondheid”.

Interesse in een lezing van Wouter de Jong?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Peter Gruijs, De Rode Pilaren

"Voor mijn bedrijf www.rodepilaren.nl heeft Wouter de afgelopen 5 jaar met een grote regelmaat lezingen verzorgd op het gebied van gezondheid, voeding en voedingssupplementen. De kennis van Wouter omtrent orthomoleculaire voedingsleer en natuurgeneeskunde is groot. Zijn brede basis van opleidingen geeft Wouter veel autoriteit en vertrouwen als spreker met als resultaat veel en goed bezochte lezingen."

Alice Besseling, Leiden

"Ik ben heel erg blij dat ik Wouter heb leren kennen tijdens een lezing over voeding en kanker. Hij is bevlogen en deskundig. Ik zou zeggen een autoriteit, hoewel hij nog erg jong is, op dit gebied zoveel kennis als hij in huis heeft. "

Peter Beerens, Eindhoven

"Wouter is een zeer bekwame professional. Hij combineert aandacht voor de persoon met een gigantisch hoeveelheid parate kennis. Waar anderen soms vervallen in vage verklaringen heeft Wouter een ijzersterk verhaal dat tot in detail de werking van bepaalde stoffen in het complexe systeem van het menselijk lichaam verklaart."

Richard de Leth, OERsterk

"Wouter is een zeer deskundige spreker die met veel enthousiasme over gezondheid kan praten. Hij legt veel verbanden en stimuleert iedere toehoorder om stappen te nemen om zichzelf te versterken: een aanrader!"

Care Cosmetics

"Wouter is een inspirerende spreker die onze klanten heel goed heeft kunnen boeien."

Beschikbaarheid en informatie

Lezing Ultieme gezondheid

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid