Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter de Jong
Bewaar als favoriet

Lezing Ultieme gezondheid

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 950 - 1250 Euro

Wouter de Jong is een getalenteerd en gepassioneerd spreker. Na zijn studie Voeding en Diëtetiek en tal van andere opleidingen ligt zijn expertise op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Hij heeft jarenlang ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen. Nu houdt hij zich vooral bezig met het overdragen van zijn kennis.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Care Cosmetics

Wouter is een inspirerende spreker die onze klanten heel goed heeft kunnen boeien.

Lezing Ultieme gezondheid

Wat is nu de juiste voeding voor het ontwikkelen van een ijzersterke gezondheid? Welke voeding zorgt voor meer energie en wat juist voor meer concentratie? Wat voor een mooiere huid en ook een beter figuur? Zijn je hormonen te beïnvloeden met enkel voeding? Hoe zit het in de (top)sport? Op al deze en andere vragen geeft Wouter de Jong je het juiste antwoord.

Vele bedrijven en opdrachtgevers hebben al dankbaar gebruik gemaakt van zijn kennis en trainingen, zijn talent en het enthousiasme wat hij overdraagt. Niet voor niets luid zijn motto: “Walk your talk!”

Onderwerpen

  • Ultieme gezondheid
  • Voeding
  • Superfoods
  • Medicinale kruiden
  • Orthomoleculaire geneeskunde

Achtergrond

Na zijn studie Voeding en Diëtetiek en ook tal van andere opleidingen ligt Wouter de Jong zijn expertise op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord. Als Orthomoleculair therapeut en (top)sportconsultant heeft hij jarenlang ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen in zijn praktijk voor Natuurgeneeskunde. Tegenwoordig houdt hij zich fulltime bezig met het overdragen van zijn onuitputtelijke en uiteenlopende kennis. Dit doet hij onder andere door als docent les te geven en inspirerende lezingen, workshops en presentaties te verzorgen. Tevens is Wouter de Jong de schrijver van het boek “Cacao, supervoedsel voor een ultieme gezondheid”.

Interesse in een lezing van Wouter de Jong?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

 

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Care Cosmetics

Wouter is een inspirerende spreker die onze klanten heel goed heeft kunnen boeien.Beschikbaarheid en informatie Lezing Ultieme gezondheid

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker