Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een mooie energieke ervaring! Snelle communicatie en afstemming. Ron Zwerver maakte er een mooi energiek verhaal van waar we de rest van de dag op konden voortborduren.
Stichting iHub

Sprekers Diversiteitsmarketing

HomeSprekers/Marketing en Sales/Marketing/Diversiteitsmarketing

Maak gebruik van de diversiteit binnen jouw organisatie en presteer beter! Leg de basis voor diversiteitsmarketing en een inclusieve communicatie en bereik een zo breed mogelijke doelgroep! Een spreker over diversiteit helpt je graag.

2 Sprekers gevonden

Eva Brouwer Bekijken
Bewaar als favoriet
ingmar de lange Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Diversiteitsmarketing

Koningin Máxima zei in 2007 dat dé Nederlander niet bestaat. Nederland is te veelzijdig om in één cliché te vatten. Sindsdien is de Nederlandse samenleving steeds meer divers geworden. Diversiteit binnen een groep of samenleving zit hem niet alleen in verschillen in etnische achtergrond of seksuele geaardheid. Ook verschillen in waarden, attitudes, cultuur, overtuigingen, kennis, vaardigheden, levenservaring en sociale achtergrond verhogen de diversiteit. Het is echter de vraag of de media en de reclamewereld altijd een realistische afspiegeling van de maatschappij geeft. Herkent het steeds diverser wordende Nederland zich nog wel in reclame en andere communicatie? Zonder herkenning zal er ook niet snel merkvoorkeur ontstaan. Het wordt daarom steeds belangrijker om inclusief te communiceren. Alleen dan bereik je een zo breed en zo divers mogelijke doelgroep met je communicatie. Maar diversiteit begint niet bij je communicatie of marketing, maar op de werkvloer! Met diversiteitsmanagement maak je als bedrijf zo optimaal mogelijk gebruik van de diversiteit binnen jouw organisatie. De overtuiging hierachter is dat organisaties beter presteren als zij medewerkers in dienst hebben met verschillende achtergronden. Wil jij jouw organisatie ook inclusief en safe for diversity maken? Onze sprekers op het gebied van diversiteit helpen je om de dynamiek van verschillen beter te stroomlijnen en benutten. Hiermee verbeter je de slagkracht en de resultaten van individuen, groepen en dus uiteindelijk van je hele organisatie. Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.