Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Goed verhaal. Frits weet mensen te prikkelen met zijn visie en ideeën. De presentatie was een goede introductie voor het vervolg van onze innovatiedag.
Scheer & Foppen Installatietechniek BV

Sprekers Artificial Intelligence

HomeSprekers/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen/Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) in jouw organisatie of businessmodel toepassen? Leren van iemand met veel kennis van kunstmatige intelligentie en hierdoor valkuilen vermijden? Boek nu een lezing van een AI-spreker of workshopleider.

27 Sprekers gevonden

Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Remy Gieling Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
Andries Feikema Bekijken
Bewaar als favoriet
Pieter Dubelaar Bekijken
Bewaar als favoriet
jesse van doren Bekijken
Bewaar als favoriet
lucas de man Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Artificial Intelligence

Kunnen machines denken? Deze vraag werd al in 1936 gesteld door Alan Turing en deze vraag resulteerde in de Turingtest. Deze test wil, kort door de bocht, het volgende bewijzen. Als een computer iemand kan laten geloven dat hij een mens is, dan moet de computer intelligent zijn. John McCarthy geeft in 1955 deze definitie: “Een machine zich zo laten gedragen dat we dat intelligent gedrag zouden noemen als een mens zich zo gedroeg". Sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Artificial Intelligence of Kunstmatige intelligentie probeert intelligentie te ontwikkelen buiten het menselijke brein. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in sterke en zwakke (of beperkte) AI, ook wel strong resp. narrow AI genoemd. Beperkte kunstmatige intelligentiesystemen kunnen zelfstandig een ​​enkelvoudige of beperkte taak uitvoeren. Voorbeelden zijn spam e-mailfilters, muziek aanbevelingsdiensten en zelfrijdende auto’s. Bij sterke AI hebben we het over computers die echt kunnen redeneren en problemen oplossen. En die misschien zelfs zelfbewustzijn hebben! Het gebruik van kunstmatige intelligentie is een steeds meer algemeen geaccepteerd fenomeen. Denk maar eens aan alle apparaten binnen de ontwikkeling van Internet of things. De slimme thermostaat en de smart-TV. Veel ondernemers vragen zich dan ook af hoe zij hun voordeel kunnen doen met AI. Laat je nu inspireren door een enthousiaste en deskundige spreker of workshopleider. Zij nemen je mee door de algemene implicaties van AI en leggen uit hoe je AI kan toepassen. Bijvoorbeeld hoe je met AI de nieuwste en beste business modellen kan creëren. Met praktijkvoorbeelden van bedrijven die al dan niet succesvol door AI aangedreven businessmodellen hebben overgenomen. Meer weten over AI en de hiermee vaak samen genoemde ontwikkelingen Machine learning en deep learning? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.