Wrap-up van de dag: Een enerverende aftrap en een motiverende eindspurt
Spreker & wrap-up van de dag, Rob Janszen, is een unieke spreker in zijn rol als hoogleraar toegepaste Imago-Strategie. Dat hij de zaal in vervoering brengt door zijn roller-coaster aan nieuwe technologieën, maatschappelijke trends en scherpe bevindingen is de voorkant van het verhaal.

Maar als Spreker & wrap-up van de dag en meesterlijke story-teller maakt hij de cirkel tijdens uw congres rond. Na zijn inspirerende presentatie ontpopt hij zich als interviewer, tekstdichter, zanger, fotograaf en filmer en zorgt daarmee voor een pakkende en flitsende samenvatting van de dag. Daardoor maakt hij de inhoudelijke cirkel rond en gaan al uw gasten bruisend van energie de zaal uit.! Een grande finale die beklijft en zorgt voor een top-evaluatie!

Een all-in one pakket van een duizendpoot die op deze wijze elk congres van de juiste beleving, diepgang, energie en zingeving voorziet. Een kleine meerprijs op zijn presentatie ‘Niets is wat het lijkt’ geeft een absolute meerwaarde aan het congres en aan de effectiviteit daarvan! Zijn eindpresentatie kan bijv. ook gebruikt als aftermovie op uw sociale media.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field