Op zoek naar een interactieve aftrap, energieke round-up of teambuilding-sessie?

Bewaar als favoriet

Comedy Consultancy

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Dit energieke dagvoorzittersduo brengt jullie bedrijf letterlijk en figuurlijk in beweging. Tabitha en Renske combineren hun achtergronden als theatermaker en gedragstrainer en zijn daarmee breed inzetbaar: geen onderwerp te zwaar, geen bijeenkomst te groot.

HSO Netherlands B.V

"Bedankt voor jullie inzet en professionaliteit. Jullie hebben ons event echt naar een hoger niveau getild. De samenwerking tussen entertainment en het serieuze gedeelte was perfect in balans, en jullie vaardigheid om IT-jargon om te zetten naar luchtige en begrijpelijke taal was indrukwekkend. Jullie hebben echt een fantastische prestatie geleverd!"

Comedy Consultancy

Comedy Consultancy is een energiek dagvoorzittersduo. Met vaart, humor en dynamiek brengen Tabitha van den Hooff & Renske de Haan mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Zij werken met een lach, laagdrempelige interactie en grote fijngevoeligheid voor het thema van de dag.

Ze halen waar nodig de kou uit de lucht en brengt vaart in jullie event of bijeenkomst. Of het nu gaat om collega’s die elkaar lang niet gezien hebben, de implementatie van nieuwe werkprocessen of een bijeenkomst rondom thema’s als werkgeluk, rouwverwerking, werkdruk of professionalisering. Met Comedy Consultancy halen jullie een breed inzetbaar duo in huis die de lachspier van jullie bedrijf traint.

Inzetbaarheid Comedy Consultancy

Energiek en theatraal dagvoorzitterschap
Comedy Consultancy verzorgt met veel energie, vaart en zorgvuldigheid het dagvoorzitterschap. Denk hierbij aan:

  • het openen van uw bedrijfsevent of bijeenkomst vanuit een theatrale- en muzikale invalshoek, waarbij alle medewerkers vol enthousiasme de dag starten
  • het afsluiten van een inhoudelijke dag, waarbij Comedy Consultancy een theatrale- en muzikale round-up verzorgd: alle medewerkers verlaten het pand met energie en een glimlach en sluiten de dag waardevol af

Workshop Lachkracht = Slagkracht (60 minuten)
Met een glimlach verzorgen Tabitha en Renske deze bruisende en laagdrempelige workshop, waar ze gebruik van interactieve werkvormen en toegankelijke theatertechnieken: verbinding en samen lachen staat centraal

Achtergrond van Comedy Consultancy

Tabitha van den Hooff

Tabitha is theatermaker, acteur en trainer. Vanuit haar ervaring in het multidisciplinair kunstonderwijs weet ze partijen met elkaar te verbinden. Ze kan goed luisteren, stelt mensen op hun gemak en brengt diepte aan in het gesprek. Tabitha is sterk op de inhoud, bewaakt de focus en is een toegankelijke en verfrissende dagvoorzitter die zich thuis voelt op het podium.

Renske de Haan

Renske is senior coach en trainer. Als dagvoorzitter brengt Renske vaart en energie. Met haar scherpe blik en humor brengt ze het gesprek op gang. Vanuit haar jarenlange ervaring binnen overheidsinstellingen, waaronder gemeentes en justitie, weet ze snel tot de kern te komen en opdrachtgevers ook in het voortraject van hun bijeenkomst te adviseren.

Interesse in Comedy Consultancy als dagvoorzitter, workshopleider, interviewer of discussieleider?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ministerie van Justitie en Veiligheid

"We kijken met plezier en trots terug op een zeer geslaagd Carrière Event waar jullie een mooie en waardevolle bijdrage aan hebben geleverd. Jullie toegevoegde waarde zit 'm in dat jullie op een enthousiaste manier het publiek aanzetten, maatwerk kunnen leveren, kunnen improviseren en de onderdelen van het programma aan elkaar kunnen verbinden. Complimenten ook voor jullie heldere communicatie en bereikbaarheid: een zeer prettige samenwerking."

Beschikbaarheid en informatie

Comedy Consultancy

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid