Ruben Nicolai: Presentator en dagvoorzitter
De start van Ruben Nicolai als cabaretier was samen met Nathan Vecht. Samen hebben zij een kraakpand in Amsterdam omgebouwd tot een klein theaterzaaltje en hier speelden zij hun eerste show ‘Uitverbaasd’. Met deze show won het duo in het Luxor theater in Rotterdam het Cammerettenfestival. Sindsdien heeft Ruben de smaak te pakken, en is hij een bekende caberatier in Nederland.

In 2004 wordt Ruben gevraagd voor het nieuwe programma, De Lama’s. Samen met Tijl Beckand, Kristel Zweers, Martijn Oosterhuis en Arie Koomen starten zij het programma, dat gebaseerd is op het Britse programma ‘Who’s line is it anyway?’ Het eerste seizoen is nog geen succes. Martijn en Kristel stoppen met het programma en Ruben van der Meer en Sara Kroos komen voor hen in de plaats. De Lama’s wordt vanaf het tweede seizoen een ontzettend groot succes, met de gewonnen Gouden Televizier-Ring in 2006 als bekroning.

Ondertussen is Ruben gestopt met het cabaretduo Ruben & Nathan en heeft hij er een aantal televisie programma’s bij. In ‘Je Zal Het Maar Hebben’ maakt hij aandoeningen en ziektes waar weinig over bekend is bespreekbaar. In ‘Try Before You Die’ gaat hij samen met andere BNN presentatoren de uitdaging aan om dingen te doen die je gedaan moet hebben voor je doodgaat. Ook presenteert hij het programma ‘Rat van Fortuin’, een quizprogramma met rattenstreken, waarin de kandidaten worden getest op hun zelfspot en doorzettingsvermogen.

Ruben Nicolai boeken als presentator of dagvoorzitter?
Ruben voelt het publiek in de zaal goed aan en zoekt tevens de interactie met zijn publiek. Met zijn humor en oprechte interesse in mensen maakt hij een avond tot een groot succes! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Tooske Ragas

  Tooske Ragas is een zeer ervaren, representatieve en opgewekte presentatrice die ieder evenement, groot of klein, met een glimlach in goede banen kan leiden. En dat doet ze net zo makkelijk in het Nederlands, als in het Engels en Duits.

   

 • Geraldine Kemper

  Geraldine Kemper is een frisse presentatrice en dagvoorzitter die op gaat in haar eigen vrolijke wijze waar geen uitdaging in de weg staat. Met haar vele interesses maakt ze uiteenlopende items voor BNN. Geraldine is toegankelijk, easygoing en een echte durfal.

   

 • Jan Versteegh

  Jan Versteegh is een sympathieke presentator en dagvoorzitter, zeer ad-rem en komt met elke vraag weg. Op een toegankelijke manier is hij in staat een breed scala aan onderwerpen aan te snijden.