Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ruben Nicolai
Bewaar als favoriet

Ruben Nicolai

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ruben Nicolai is in te huren als presentator of dagvoorzitter. Ruben voelt het publiek in de zaal goed aan en zoekt tevens de interactie met zijn publiek. Met zijn humor en oprechte interesse in mensen maakt hij een avond tot een groot succes!

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Ruben Nicolai

De start van Ruben Nicolai als cabaretier was samen met Nathan Vecht. Samen hebben zij een kraakpand in Amsterdam omgebouwd tot een klein theaterzaaltje en hier speelden zij hun eerste show ‘Uitverbaasd’. Met deze show won het duo in het Luxor theater in Rotterdam het Cammerettenfestival. Sindsdien heeft Ruben de smaak te pakken, en is hij een bekende caberatier in Nederland.

In 2004 wordt Ruben gevraagd voor het nieuwe programma, De Lama’s. Samen met Tijl Beckand, Kristel Zweers, Martijn Oosterhuis en Arie Koomen starten zij het programma, dat gebaseerd is op het Britse programma ‘Who’s line is it anyway?’ Het eerste seizoen is nog geen succes. Martijn en Kristel stoppen met het programma en Ruben van der Meer en Sara Kroos komen voor hen in de plaats. De Lama’s wordt vanaf het tweede seizoen een ontzettend groot succes, met de gewonnen Gouden Televizier-Ring in 2006 als bekroning.
Ondertussen is Ruben gestopt met het cabaretduo Ruben & Nathan. Hij is inmiddels bekend als presentator van programma’s als:

  • Je Zal Het Maar Hebben, waarin hij aandoeningen en ziektes bespreekbaar maakt waar weinig over bekend is
  • Try Before You Die, hierin gaat hij samen met andere BNN presentatoren de uitdaging aan om dingen te doen die je gedaan moet hebben voor je doodgaat.
  • Rat van Fortuin, een quizprogramma met rattenstreken, waarin de kandidaten worden getest op hun zelfspot en doorzettingsvermogen.
  • The Masked Singer
  • Ik weet er alles van!

Ruben Nicolai boeken als presentator of dagvoorzitter?

Ruben voelt het publiek in de zaal goed aan en zoekt tevens de interactie met zijn publiek. Met zijn humor en oprechte interesse in mensen maakt hij een avond tot een groot succes! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Ruben Nicolai

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker