Rob Adams, Six Fingers, schrijver, keynote spreker over strategie & innovatie, muziek freak
Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is een veelgevraagd spreker over vernieuwing.

Rob Adams is de oprichter van Six Fingers. Six Fingers helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Six Fingers’ jarenlange onderzoek naar innovaties wereldwijd zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven. Six Fingers is specialist in Design Thinking en werkt voor klanten als ABN AMRO, Ahold, Antea Group, Postnl en PPG/Sigma Coatings.

Rob heeft vier boeken geschreven, Versus is zijn laatste. Versus gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob de afgelopen jaren voerde met zowel startups als multinationals. Van Nederland tot Silicon Valley. Over de struikelblokken die ervaren worden en de wegen die tot succes leidden bij vernieuwing. En op de schat aan praktijkervaring die is opgedaan tijdens projecten bij klanten die de ruimte gaven om te experimenteren en open stonden voor nieuwe methoden en onzekerheid. Eerdere boeken zijn No Ego, over ongekroonde helden die de wereld veranderden, en Ga Vreemd! over je onderscheiden door branchevreemd te innoveren.

Tijdens de Dutch Design Week in 2017 lanceerde Rob zijn nieuwe initiatief Happy Citizen Design samen met de Amerikaanse professor Boyd Cohen. Hun doel: steden ontwerpen vanuit het perspectief geluk, in plaats vanuit technologie of efficiëntie wat nu vaak leidend is binnen Smart Cities. Wereldwijd geven zij hier inmiddels presentaties over.

Als spreker vervreemdt Rob Adams zijn publiek graag van het bekende. Van bestaande methoden om problemen op te lossen. En illustreert zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld. Voor hem is de wereld een boekenkast vol inspiratie om gebruikt te worden. Zijn key notes worden steevast hoog beoordeeld.

Persoonlijke missie Rob Adams: De wereld verfrissen met ideeën waar mensen in geloven.

Rob Adams inhuren of boeken voor een lezing?
Rob Adams inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rob Adams SKU UPC Model

Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!

Jan 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: De Borg 

Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!


Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stond komt heeft ons internationale publiek

Oct 16, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Komori 

Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stond komt heeft ons internationale publiek zeker geïnspireerd. Ook was hij zeer enthousiast en betrokken bij de voorbereiding. Het was een perfecte match!


5.0 5.0 2 2 Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken! Rob Adams