Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Adams
Bewaar als favoriet

Rob Adams

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Rob Adams is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is is een veelgevraagd spreker over vernieuwing, zijn key notes worden steevast hoog beoordeeld.

Royal Kaak

"De digitale omgeving is overzichtelijk weergegeven. Het contact per mail en telefonisch is op een plezierige manier verlopen."

Rob Adams

Rob Adams is columnist en schrijver van vijf boeken over vernieuwing. Hij is de oprichter van Six Fingers, een collectief van strategie en innovatie ontwikkelaars. Daarnaast is hij een veelgevraagd internationaal spreker over de toekomst en vernieuwing.

Rob zijn verhaal is inspirerend én geeft handvatten. In zijn keynotes brengt hij cruciale inzichten voor vernieuwing en toont hij hoe je kunt bouwen aan de toekomst en het adaptief vermogen van je organisatie. Geeft hij tal van voorbeelden van trends en ontwikkelingen die gaande zijn en de wereld kunnen of gaan veranderen. Rob laat zien dat adaptief vermogen cruciaal is in de continu en snel veranderende wereld waarin we leven.

Zeker is dat zijn verhaal jouw publiek volop zal uitdagen en cruciale inzichten brengt. Rob’s optredens worden in binnen- en buitenland hoog beoordeeld. En omschreven in woorden als ‘energiek’, ‘uitdagend’ en ‘zet me echt aan het denken.’

Lezingen Rob Adams

Onderwerpen waarin Rob zich heeft gespecialiseerd:

  • Strategie
  • Vernieuwing
  • Succesvol innoveren
  • Design Thinking

Als spreker vervreemdt Rob zijn publiek graag van het bekende. Van bestaande methoden om problemen op te lossen. En illustreert zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld. Voor hem is de wereld een boekenkast vol inspiratie om gebruikt te worden.

Achtergrond Rob Adams

– Six Fingers
In 2006 heeft Rob Six Fingers opgericht. En alles wat Six Fingers doet heeft te maken met het sterke geloof in het idee dat ieder probleem al is opgelost. Kortom, zoek bestaande oplossingen op in plaats van het wiel steeds opnieuw uit te vinden. Six Fingers is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderscheidende en relevante strategieën en het vervolgens concreet invullen hiervan. Dit door de dominante logica binnen branches en organisaties te analyseren en deze met ‘proven principles’ uit andere sectoren te doorbreken.  Six Fingers werkt voor klanten als ABN AMRO, Ahold, Antea Group, Postnl en PPG/Sigma Coatings.

Ook is Rob Adams auteur van de volgende vijf boeken:

‘Return on Learning’ (2023)
Het boek introduceert Return on Learning (ROL) als sturingsinstrument naast ROI. ROL legt de focus op het realiseren van hoge leercurves op domeinen die een grote invloed op de toekomst van organisaties en overheden kunnen hebben. Het doel is het borgen van langetermijndenken door eenzijdig kortcyclisch denken te doorbreken. Return on Learning is gebaseerd op zijn observaties bij het werken aan complexe toekomstvraagstukken bij bedrijven en overheden in Nederland en daarbuiten.

‘Versus’ (2016)
Dit boek gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Versus is veel verkocht en inmiddels vertaald in het Engels en Spaans. Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob voerde met zowel start-ups als multinationals. Van Nederland tot Silicon Valley.

‘No Ego’ (2014)
Dit boek gaat over ongekroonde helden die de wereld veranderden en wat wij van hen kunnen leren.

‘Ga Vreemd!’ (2014)
In dit boek schrijft Rob over branchevreemd innoveren.

‘Branchmarking’ 
In dit boek leert rob je over antennecreativiteit en hoe te leren van Dit boek gaat over antennecreativiteit en hoe te leren van gerelateerde werelden.

Rob Adams boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

De Borg

"Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!"

Komori

"Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stond komt heeft ons internationale publiek zeker geïnspireerd. Ook was hij zeer enthousiast en betrokken bij de voorbereiding. Het was een perfecte match!"

Beschikbaarheid en informatie

Rob Adams

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid