Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rob Adams
Bewaar als favoriet

Rob Adams

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Rob Adams is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is is een veelgevraagd spreker over vernieuwing, zijn key notes worden steevast hoog beoordeeld.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

De Borg

Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!

Komori

Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stond komt heeft ons internationale publiek zeker geïnspireerd. Ook was hij zeer enthousiast en betrokken bij de voorbereiding. Het was een perfecte match!

Rob Adams

Rob Adams houdt zich bezig met hoe & waar vernieuwing ontstaat en is een veelgevraagd spreker over vernieuwing en innovatie. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken.

Rob Adams is oprichter is van Six Fingers. Dit innovatiebureau helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Ze verzamelen en onderzoeken sterke businessconcepten, ideeën en innovaties van over de hele wereld. Hierdoor hebben ze een breed inzicht verworven hoe vernieuwing tot stand komt én hoe dit succesvol vorm te geven is.

Tijdens zijn presentaties deelt hij zijn jarenlange ervaring over wat daadwerkelijk wel en niet werkt bij het ontwerpen van impactvolle en toekomstbestendige perspectieven en oplossingen.

Lezingen Rob Adams

Onderwerpen waarin Rob zich heeft gespecialiseerd:

  • Strategie
  • Vernieuwing
  • Succesvol innoveren
  • Design Thinking

Als spreker vervreemdt Rob zijn publiek graag van het bekende. Van bestaande methoden om problemen op te lossen. En illustreert zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld. Voor hem is de wereld een boekenkast vol inspiratie om gebruikt te worden.

Achtergrond Rob Adams

– Six Fingers
In 2006 heeft Rob Six Fingers opgericht. En alles wat Six Fingers doet heeft te maken met het sterke geloof in het idee dat ieder probleem al is opgelost. Kortom, zoek bestaande oplossingen op in plaats van het wiel steeds opnieuw uit te vinden. Six Fingers is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderscheidende en relevante strategieën en het vervolgens concreet invullen hiervan. Dit door de dominante logica binnen branches en organisaties te analyseren en deze met ‘proven principles’ uit andere sectoren te doorbreken.  Six Fingers werkt voor klanten als ABN AMRO, Ahold, Antea Group, Postnl en PPG/Sigma Coatings.

– Rob heeft vier boeken geschreven
1) Versus gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob de afgelopen jaren voerde met zowel startups als multinationals. Van Nederland tot Silicon Valley. Over de struikelblokken die ervaren worden en de wegen die tot succes leidden bij vernieuwing. En op de schat aan praktijkervaring die is opgedaan tijdens projecten bij klanten die de ruimte gaven om te experimenteren en open stonden voor nieuwe methoden en onzekerheid.
2) No Ego, over ongekroonde helden die de wereld veranderden,
3) Ga Vreemd! over je onderscheiden door branchevreemd te innoveren.
4) In het voorjaar van 2020 zal Return on Learning verschijnen. Omarm de onzekerheden van de toekomst en krijg zicht op de achtergronden, aannames en kansen van vernieuwing.

Rob Adams boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

De Borg

Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!

Komori

Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stond komt heeft ons internationale publiek zeker geïnspireerd. Ook was hij zeer enthousiast en betrokken bij de voorbereiding. Het was een perfecte match!Beschikbaarheid en informatie Rob Adams

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker