Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Paul Aarts
Bewaar als favoriet

Paul Aarts

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Paul Aarts is gespecialiseerd in het midden oosten en de Arabische lente. In zijn lezingen neemt hij u mee naar de situatie in dat gebied en wat de gevaren voor ons in het westen zijn.

Paul Aarts
Drs. Paul Aarts is als docent Internationale Betrekkingen verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Dankzij de vele reizen die hij heeft gemaakt, beschikt hij over een schat aan mooie anekdotes – dat merk je meteen zodra hij aan het woord komt. En dat gebeurt regelmatig, bij bijvoorbeeld Radio 1, Nieuwsuur of in de NRC. Hij staat erom bekend dat hij studenten dankzij zijn scherpe waarnemingen een heel andere kijk op de wereld geeft.

Paul is gespecialiseerd in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en dan met name Iran en Saoedi-Arabië. Over die laatste twee landen heeft Aarts enkele populair-wetenschappelijke boeken geschreven. Paul Aarts neemt actief deel aan het publieke debat, geeft regelmatig interviews op radio en tv, en gaf enige tijd geleden een vijftal minicolleges over de ‘Arabischelente’ bij de Universiteit van Nederland.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Paul Aarts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid