Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Afgelopen dinsdag heeft Rick voor mij en 75 collega’s een webinar gegeven over het groeien op je thuiswerkplek. Hoe houd je het leuk en interessant en hoe houd je voldoende energie over? Rick heeft ons geleerd over de werking van ons brein en in welke valkuilen we stappen. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor meer ontspanning. Zeker relevant voor ons, omdat we veel thuiswerken en zittend werk hebben. Rick is enthousiast, energiek en heeft gezorgd voor een perfecte voorbereiding voor het webinar, zodat het volledig aan onze wensen voldeed! Danielle Flach - ABN Amro MeesPierson, Directeur West- en Midden-Brabant
ABN Amro MeesPierson

Voorbeelden van populaire webinars

HomeOnline en on demand/Webinar voorbeelden

Zoek je een online webinar om je medewerkers of klanten te inspireren en te motiveren? Bijna alle onze sprekers kunnen een webinar voor jullie organisatie verzorgen. Wij hebben een breed aanbod populaire webinars gericht op actuele onderwerpen als thuiswerken, verbinding maken en leidinggeven op afstand. Bekijk de voorbeelden of blader door de spreker categorieën. Advies nodig? Wij staan voor je klaar! Ook kunnen wij jullie ondersteunen met services op het gebied van livestreaming, techniek en studio's.

89 resultaten gevonden

Hidde de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Minke Tromp Bekijken
Bewaar als favoriet
De speld Quiz Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Webinar Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan Mik Webshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Dé Drum-Inspiratie Keynote met Thijs Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Rob de Haas - Effectief en energiek digitaal vergaderen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een webinar | Ga online met jouw event of training.

Webinar organiseren? Zoek je een spreker voor een online event dan ben je bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van interessante en boeiende webinars. Over actuele onderwerpen, sterk inhoudelijk of juist met veel humor. Neem gerust contact op als je een live webinar of webcast wilt organiseren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de sessies vooraf op te nemen en on demand aan te bieden. De voorwaarden daarvoor zijn per spreker verschillend. Bel ons gerust even om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien je ook graag van passend inhoudelijk advies. Sprekers en trainers hoeven niet altijd op locatie te komen. Er zijn zoveel online mogelijkheden. Sprekers en trainers geven geregeld webinars en online trainingen. Dit kan eenmalig of een als geheel traject. Onze sprekers en trainers maken hun online lezing en webinars op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.