Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Live online talkshow met Robert Daverschot

Houd middels een live online talkshow volop betrokkenheid met jouw team, relaties en stakeholders en bied hen interactie rondom actuele thema’s.

Live online talkshow met Robert Daverschot

Elkaar live ontmoeten: dat gaat nu even niet. Robert Daverschot biedt daarom nu de mogelijkheid om een LIVE online talkshow te organiseren. Een livestream. Zo houd je met je organisatie in de tussentijd toch volop betrokkenheid met jouw team, relaties en stakeholders en bied je hen interactie rondom actuele thema’s. Wie weet kun je zelfs zo een gepland event alsnog omzetten naar een digitaal event!

Live online talkshow: hoe ziet dat eruit?

Tijdens een online talkshow gaat Robert Daverschot namens jouw organisatie over een specifiek thema in gesprek met verschillende tafelgasten. Tijdens de talkshow kunnen de kijkers thuis live vragen stellen en reageren op polls. Na afloop is de talkshow bewerkt en direct te gebruiken op websites, nieuwsbrieven en social media.

Kortom, jij en je organisatie bepalen het thema en nodigen de gasten uit. De rest? Dat verzorgt online moderator Robert voor je in nauwe samenwerking met een professionele livestream leverancier.

RIVM richtlijnen

De talkshow wordt veilig en volgens RIVM richtlijnen opgenomen. Zo is er o.a. 1,5 meter afstand tussen tafelgasten, mogelijkheid tot inbellen via videoverbinding, gewaarborgde hygiëne van apparatuur en een klein productioneel team.

Inspiratie: waarover gaat jouw online talkshow?

Om je een idee te geven bij een talkshow die aansluit bij jouw werkveld en dagelijkse thematiek, geven we je alvast een paar suggesties:

 • Ask me anything
  Een gesprek met de directie. Hoe ervaren zij deze periode, welke noodstrategie is er opgesteld, kijkersvragen, en hoe komen we hier wellicht zelfs wel beter uit?
 • Trend tafel
  Een gesprek met expert speakers. Welke impact heeft Corona op jouw branche? Samen met experts, trendwatchers en vakgenoten kijken we voorbij de crisis.
 • Portie positiviteit
  Een gesprek juist nu gericht op positieve onderwerpen! Wat gaat er wel goed op allerlei thema’s, waar kun je momenteel vooral aandacht aan besteden en welke innovaties van nu zijn straks de bom?
 • Tailor made
  …of we denken samen met jou een thema verder uit. We maken er een mooi, relevant en inspirerend verhaal van!

Over Robert Daverschot

De professionele achtergrond van Robert Daverschot in de vergader- en hospitalitybranche verklaart zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Al tijdens het voortraject van jouw event ervaar je zijn scherpe oog voor detail, zijn sterke focus op inhoud en zijn doelgerichtheid. Robert weet als geen ander je al snel op je gemak te doen voelen – of het nu op het podium is of in het publiek. Robert werkt regelmatig samen met het Nederlands Debat Instituut en is lid van de Vakgroep Goede Dagvoorzitters.

Live online talkshow boeken

Heb je interesse in een live online talkshow? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Live online talkshow met Robert Daverschot

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid