Cris Zomerdijk
Bewaar als favoriet

Online Workshop De Ondernemende Professional

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

In de Online Workshop De Ondernemende Professional biedt Cris Zomerdijk een interactief en afwisselend programma gericht op het versterken van je ondernemendheid, klantgerichtheid en personal branding.

Online Workshop De Ondernemende Professional

Je waarde vergroten in een veranderende markt

Deze online workshop is een interactief en afwisselend programma die gericht is op het versterken van jouw 1) ondernemendheid, 2) klantgerichtheid en 3) personal branding. Naast het verkrijgen van inspiratie, inzichten en oefeningen ontvang je online feedback van collega-professionals en ga je met een aantal persoonlijke acties aan de slag om direct jouw ondernemendheid en personal branding te versterken. 

Programmaonderdelen

  • Jouw eerste indruk
  • Jouw ondernemende kwaliteiten versterken
  • Jouw klantgerichtheid vergroten
  • Jouw onderscheidend vermogen zichtbaar maken
  • Jouw persoonlijk actieplan

Over Cris Zomerdijk

Het programma wordt verzorgd door Cris Zomerdijk, vennoot van Holland Consulting Group en auteur van de boeken ‘De Ondernemende Professional’ en ‘Kom in beweging’. Cris staat bij zijn opdrachtgevers bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en positieve energie. Daarnaast heeft hij heeft een passie voor het creëren van beweging bij mensen en organisaties. Cris deelt tijdens zijn lezingen praktische veranderinzichten ‘voor de dromers die doen’.

De Online workshop De Ondernemende Professional boeken

Heb je interesse in de Online workshop De Ondernemende Professional? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online Workshop De Ondernemende Professional

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid