Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Cris Zomerdijk
Bewaar als favoriet

Webinar Digitale transformatie

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

In zijn webinar Digitale transformatie deelt Cris Zomerdijk aan de hand van een actuele praktijkcasus lessen en inzichten. Je leert hoe je binnen jouw organisatie, afdeling of team een succesvolle digitale transformatie realiseert.

Webinar Digitale transformatie

Agile werken, succesfactoren en hobbels tijdens een veranderproces

Een digitale transformatie rol je niet uit op een klassieke manier. Het vraagt om nieuwe werkwijzen en andere manieren van samenwerken. Wat zijn succesfactoren en welke hobbels kom je tegen tijdens zo’n veranderproces? Tijdens het webinar Digitale transformatie deelt Cris Zomerdijk aan de hand van een actuele praktijkcasus lessen en inzichten. Je leert hoe je binnen jouw organisatie, afdeling of team een succesvolle digitale transformatie realiseert.

Laat je inspireren hoe agile principes helpen bij het ontwikkelen van nieuwe werkwijzen en hoe je echte vernieuwing realiseert. Vertaal de geleerde principes en succesfactoren direct naar jouw dagelijkse praktijk. Een waardevol en pragmatisch programma met interactiemomenten en break-out rooms om zowel samen met collega’s te leren of om ter inspiratie aan te bieden aan uw relaties.

Inhoud programma

Blok 1: Echte vernieuwing doe je er niet even bij
Blok 2: Agile principes toepassen en vernieuwing realiseren
Blok 3: Tien succesfactoren en tips voor uw dagelijkse praktijk

Over Cris Zomerdijk

Het programma wordt verzorgd door Cris Zomerdijk, vennoot van Holland Consulting Group en auteur van de boeken ‘De Ondernemende Professional’ en ‘Kom in beweging’. Cris staat bij zijn opdrachtgevers bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en positieve energie. Daarnaast heeft hij heeft een passie voor het creëren van beweging bij mensen en organisaties. Cris deelt tijdens zijn lezingen praktische veranderinzichten ‘voor de dromers die doen’.

Het webinar ‘Digitale transformatie’ boeken

Heb je interesse in het webinar ‘Digitale transformatie’ van Cris Zomerdijk? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Digitale transformatie

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid