Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nielsson Kooijman
Bewaar als favoriet

Nielsson Kooijman – veilingmeester

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Veilingmeester voor al uw evenementen zoals particuliere goede doelen acties, ludieke acties tijdens uw bruiloftsfeest en/of overige partijen, professionele business charity events, openingen en tal van evenementen waarbij u met een professionele veilingmeester verzekerd bent van een geslaagd evenement.

SB Oranje Wit Diner

"Beste Nielsson , Intussen is de rook in en rond Bleiswijk weer een beetje opgetrokken na het daverende succes van ons eerste SB Oranje Wit Diner. Veel werd grondig en goed voorbereid , hetgeen natuurlijk helpt … , echter zonder enige praktijkervaring vwb het houden van een heuse veiling in ons clubhuis , bleef als onzekere factor/vraag toch wel : ‘ gaat er actief en voldoende ruim geboden worden ….’? De lijst met veilingitems mocht op voorhand ( zeker voor een eerste keer ..) indrukwekkend genoemd worden , echter uiteindelijk moet het allemaal nog wel even gebeuren …. Een van de ( gelukkig vele ..) goede beslissingen die we genomen hebben was wel het inhuren van een echte veilingmeester , en wat voor een …! Graag willen we jou van harte complimenteren en bedanken voor de geweldige wijze waarop je de items hebt weten aan te prijzen en de uiteindelijke bedragen die er gerealiseerd zijn. Een ding is duidelijk en wel dat we zonder jouw eigen en professionele aanpak niet tot eenzelfde eindresultaat gekomen zouden zijn …… . Met elkaar hebben we op vele vlakken een bijzonder hoog niveau bereikt en daarmee niet alleen een fantastisch bedrag voor het goede doel ingezameld , maar eveneens als SoccerBoys een prachtig visitekaartje in Lansingerland en ver daarbuiten afgegeven , waarop we als vereniging weer kunnen voortborduren. Op de SB-site staat intussen een mooi verslag van de avond en graag sturen we je op een later tijdstip nog wat foto’s toe. Nogmaals , van harte bedankt , mede namens mijn ‘collega-organistoren’. Mvrgr Henk Moerman"

Nielsson Kooijman –  Professioneel veilingmeester 

De missie van Nielsson Kooijman luidt “Eenmaal, andermaal verkocht!”

Kooijman heeft een ruime ervaring als (goede doelen) veilingmeester verworven op veilingen door heel Nederland & België. Van sympathieke initiatieven door particulieren, studenten en het bedrijfsleven tot commerciële veilingen en professionele business charity events.

Een veiling leiden is namelijk een vak, een kunst. Het vereist inzicht in het juiste tempo, grappig zijn wanneer het kan, serieus wanneer het moet en soms moet de veilingmeester even streng zijn. Het is aan hem(Nielsson Kooijman) om, zonder de gasten/bieders in verlegenheid te brengen telkens weer hun ‘opponent’ te overbieden. Altijd met maar één doel voor ogen: een veiling moet een feestje zijn met een zo hoog mogelijke opbrengst. En daar is Kooijman de juiste kandidaat voor. Helpen.

Kooijman inhuren of boeken voor een veiling?

Waarom een professionele veilingmeester? Omdat uit ervaring van de inmiddels honderden opdrachtgevers blijkt dat het inhuren van een ervaren veilingmeester zoals Nielsson Kooijman veel rendement oplevert. Veel meer dan wanneer een veiling wordt geleid door goedbedoelde maar onervaren mensen, bijvoorbeeld spraakmakende BN-ers, gezellige vrijwilligers of goedgebekte hoogwaardigheidsbekleders.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

 

Tariefindicatie voor liefdadigheidsveilingen: 350 euro tot 500 euro exclusief btw

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Heppie Benefit

"Wij willen de heer Kooijman hartelijk danken voor zijn bijdrage aan de benefietavond. Zonder de aanwezigheid van de heer Kooijman was de veiling tijdens de benefietavond Heppie Benefit nooit zo'n groot succes geworden. De heer Kooijman kreeg met zijn indrukwekkende outfit en pakkende teksten de zaal op zijn hand. Wij zijn blij dat wij hebben gekozen voor een professionele veilingmeester en raden mensen die een veiling willen gaan houden ook zeker aan dit te doen. Met vriendelijke groeten, Organisatoren Heppie Benefit"

Beschikbaarheid en informatie

Nielsson Kooijman – veilingmeester

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid