Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Let’s wrap it UP

In slechts 20 minuten vat Walter samen voor de gasten wat er behandeld is tijdens het evenement, hij zorgt voor groei van de energie, bespreekt alle highlights, zorgt voor groei in saamhorigheid en zorgt voor het omarmen van het doel van de dag. Dit alles in combinatie met een kraakheldere take-out, een energieke host, synergie met alle gasten en je hebt de juiste mix voor een energieke wrap-up.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Let’s wrap it UP door Walter Vermeer

Walter Vermeer heeft een nieuwe show ontwikkeld om jouw inhoudelijke evenement ijzersterk samen te vatten en knallend af te ronden. De meeste wrap-ups zijn namelijk best saai, zitten laag in energie en er is eigenlijk (bijna) nooit een duidelijke take-out. Gasten ervaren de meeste wrap-ups als lastig, onnodig, een herhaling van zetten en een extra hobbel op weg naar de borrel of naar huis. En tóch wil je als organisatie zorgen voor een sterk einde. Een hele goede reden dus om goed na te denken over de afsluiting van je dag:

Gelukkig is er nu dé afsluitende act voor ieder inhoudelijk evenement ter wereld. ‘Let’s wrap it UP!’.

Let’s wrap it UP

Bedenker en speler van deze energieke wrap-up is Walter Vermeer. Hij staat al ruim 25 jaar op podia in binnen- en buitenland met diverse shows, lezingen en als dagvoorzitter. Met zijn ervaring kent hij dus als geen ander de behoefte aan een energieke, unieke, interactieve afsluiting bij zijn opdrachtgevers.

Afsluiten in 20 minuten

Zodra Walter het podium opstapt begint de tijd te lopen. In slechts 20 minuten vat Walter samen voor de gasten wat er behandeld is tijdens het evenement, hij zorgt voor groei van de energie, bespreekt alle highlights, zorgt voor groei in saamhorigheid en zorgt voor het omarmen van het doel van de dag. Dit alles in combinatie met een kraakheldere take-out, een energieke host, synergie met alle gasten en je hebt de juiste mix voor een energieke wrap-up.

De wrap

Om de wrap-up te laten slagen krijgen alle gasten een eigen wrap op hun stoel. Op deze wrap staan alle zaken die Walter en de gasten in 20 minuten met elkaar gaan doen op weg naar een finale in totaal-euforie. Daarnaast is deze wrap een zogenaamde ‘noise-maker’ en zullen de gasten de wrap dus in gaan zetten om een energieke en muzikale bijdrage te gaan leveren aan de finale. De gasten mogen de wrap na afloop van de show mee naar huis nemen en hebben daarmee een geweldige tastbare herinnering aan de dag, de inhoud en de take-out van de dag. De wraps kunnen tegen meerprijs ook op maat gemaakt worden.

‘Let’s wrap it UP’ door Walter Vermeer boeken?

Interesse om ‘Let’s wrap it UP’ te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Let’s wrap it UP

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker