Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Koen Lenting
Bewaar als favoriet

Koen Lenting

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Koen Lenting is een bevlogen ondernemer en uitgever en is de drijvende kracht achter het succes dat zijn toenmalige echtgenote Sonja Bakker had met haar afslankboeken. Als spreker deelt hij zijn successtory en hoe een droom kan uitgroeien tot een miljoenen imperium. Hiermee weet hij op positieve wijze mensen te inspireren en aan te zetten tot out of the box denken.

Koen Lenting
Een jongensdroom die uitkwam. Van niets, iets maken. Miljoenen boeken verkopen in eigen beheer. Koen is de kracht achter 4 miljoen Sonja Bakker boeken.

Koen Lenting is een bevlogen ondernemer en succesvolle uitgever en is de drijvende kracht achter het enorme succes dat zijn toenmalige echtgenote Sonja Bakker had met haar afslankboeken. Door zijn slimme marketing aanpak wist hij een ‘simpel’ afslankboek naar een compleet lifestyleconcept te transformeren. Op het hoogtepunt verkochten Koen en Sonja meer dan 600.000 boeken per jaar en realiseerde daarmee één van Nederlands grootste boeksuccessen ooit.

Hoe maak je van niets iets? Koen weet er alles van. Hij startte zelf met een minimale investering en wist door creatief en out of the box te denken een wervelende miljoenenbusiness te vestigen, waarbij het ‘sonja bakkeren’ een nationale hype werd. Ondersteund door een tijdschrift, een website met online afslankmenu’s en uiteindelijk zelfs het tv-programma ‘SOS Sonja’ dat eerst door SBS6 en later door RTL4 werd uitgezonden,wist Koen, met Sonja als boegbeeld, een Nederlands successtory te realiseren.

Koen weet alles van succesvol uitgeven en ondernemerschap. Als spreker deelt hij zijn successtory en hoe een droom kan uitgroeien tot een miljoenen imperium. Hiermee weet hij op positieve wijze mensen te inspireren en aan te zetten tot out of de box denken.

Het kenmerkende van Koen zijn aanpak is dat zijn methodes concreet en direct toepasbaar zijn. Hij vertelt niet alleen, maar komt naast je staan en weet naadloos de vertaalslag te maken naar de uitdagingen die spelen bij uw organisatie.

Tevens onthult hij zijn tot in detail uitgewerkte belevingsmarketing-strategie waarbij hij actief de interactie opzoekt en het creatieve brein van elke toehoorder weet te prikkelen.

Thema’s:
– Storytelling: mijn succesverhaal
– Personal branding: hoe maak je van jezelf een merk?
– Hoe marketing slim voor je werkt
– Uitgeven anno nu in 5 bullets
– Ambitie, adviezen voor (startende) ondernemers

Koen Lenting inhuren als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Koen Lenting

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt