HomeGezonde leefstijl Jacqui van Kemenade

Jacqui van Kemenade

TariefIndicatie: 1250 - 2000 Euro
"Het is mijn missie om mensen te inspireren om een blijvende gedrags verandering te maken in hun leven, bewust te leven én daarin goed gemotiveerde keuzes te maken. Mijn droom is om mensen te zien opstaan die samen ervoor zorgen dat de leefomgeving weer verantwoord wordt." - Jacqui van Kemenade
Vraag vrijblijvend informatie

Jacqui van Kemenade

Huisarts Jacqui van Kemenade zet zich op allerlei mogelijke manieren in om leefstijl en voeding meer op de agenda te zetten in Nederland. Hierdoor heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de leefstijl ‘vibe’ die nu door heel het land klinkt. Haar drang naar meer kennis en inzicht over een gezonde lifestyle heeft haar aangezet tot het recent verschenen boek: Leefstijl op Recept. Het boek heeft in de top 60 bestverkochte boeken gestaan en gaat nu al de 4 de druk in.

Ze heeft ervaren dat we momenteel door de bomen het bos niet meer zien. Gezonde leefstijl is hip en iedere celebrity of voedingsgoeroe vindt er wel wat van. En dat kan soms behoorlijk tegenstrijdig zijn. De medische wereld is verdacht stil. Waar vind je een onderbouwd advies over hoe je het gezondste kan leven, eten en bewegen. Jacqui van Kemenade rekent af met de twijfel en kijkt verder dan het simpele dogma “gewoon minder eten en meer bewegen!

Het anders kijken en denken heeft veel aandacht getrokken in de landelijke media. Van Kemenade duikt in op het waarom. Hoe werkt het binnenin het lijf? Waarom ga je elke maandag avond in de keukenkast op zoek naar die magische reep chocola? Jacqui van Kemenade laat zien wat er in het lichaam gebeurt en wat het effect van onze moderne leefomgeving is op onze gezondheid.

Onderwerpen waar Jacqui van Kemenade over spreekt:

  • Leefstijl en voeding (in relatie tot zowel het inwendig milieu in het lichaam, en in relatie tot extern milieu: buiten ons lichaam: werk, thuis omgeving, zingeving, sociale en maatschappelijke context en overige leefklimaat factoren)
  • Leefstijl en gedrag: hoe kom je tot een blijvende gedragsverandering in het kader van de uitdagingen ons huidig leefklimaat.
  • Kracht van de groepsinterventie

Achtergrond Jacqui van Kemenade

Jacqui van Kemenade is sinds meer dan 20 jaar huisarts. In haar eigen leefstijl-huisartsenpraktijk zet ze haar kennis en kunde op het gebied van leefstijl en voeding bij welvaartsziektes inspirerend en out-of-the box in. Door een persoonlijke benadering die met name gericht is op inzicht geven, coacht ze haar patiënten (met chronische westerse ziektes zoals diabetes, hart- en vaat ziekten, darmklachten en zwaar overgewicht) terug naar gezondheid met minder medicatie en meer inzicht en regie over de eigen gezondheid. Na bestuurslid te zijn geweest bij de vereniging Arts en Leefstijl, is Jacqui nu bestuurslid van patienten organisatie : Je leefstijl als medicijn’ en is ze tevens ook werkzaam als Chief Medical Officer bij Medicinfo.

Jacqui van Kemenade boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 7422. We helpen je graag verder.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Jacqui van Kemenade SKU UPC Model

Top presentatie! Jacqui weet waar ze het over heeft en neemt het publiek mee met haar verhaal. Interactie met het publiek aangaan kan ze heel goed en

Jan 29, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Immunologie Kennis Netwerk 

Top presentatie! Jacqui weet waar ze het over heeft en neemt het publiek mee met haar verhaal. Interactie met het publiek aangaan kan ze heel goed en brengt haar boodschap op een leuke manier over. Leuke spreker!


5.0 5.0 1 1 Top presentatie! Jacqui weet waar ze het over heeft en neemt het publiek mee met haar verhaal. Interactie met het publiek aangaan kan ze heel goed en brengt haar boodschap op een l Jacqui van Kemenade

Immunologie Kennis Netwerk

Top presentatie! Jacqui weet waar ze het over heeft en neemt het publiek mee met haar verhaal. Interactie met het publiek aangaan kan ze heel goed en brengt haar boodschap op een leuke manier over. Leuke spreker!Beschikbaarheid en informatie Jacqui van Kemenade

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.