Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ger Wiersma
Bewaar als favoriet

Ger Wiersma

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ger Wiersma houdt zich bezig met (maatschappelijke en politieke) ontwikkelingen nationaal en internationaal. Door zijn internationale ervaring kan hij het publiek raken en een andere denkwijze aanreiken.

Ger Wiersma

Ger Wiersma houdt zich bezig met nationale en internationale (maatschappelijke en politieke) ontwikkelingen. In zijn lezingen kan Ger via andere invalshoeken zijn luisteraars aan het denken zetten en tot andere oplossingen en gedachten brengen. Door zijn internationale ervaring kan hij het publiek raken en een andere denkwijze aanreiken. Deze denkwijze kan vervolgens leiden tot het oplossen van problemen of het initiëren van nieuwe ontwikkelingen op toekomstige gebieden.

Door zijn diepgaande kennis op tal van gebieden kan Ger zijn publiek op veel verschillende gebieden voorzien van informatie. Hij kan vragen beantwoorden die gaan over business, media, politiek, onderwijs en science. Zijn vrije en onafhankelijke geest/denken maakt hem uniek van ten opzichte van andere sprekers.

Tevens wordt Ger regelmatig gevraagd als spreker/visiting lecturer op universiteiten in binnen en buitenland op het gebied van internationalisering/internationale betrekkingen, management en media.

Onderwerpen lezingen van Ger Wiersma

  • Hoe kunnen wij de daling van het niveau in het onderwijs tegengaan?
  • Wat zijn de ontwikkelingen voor wat betreft robotisering en wat zullen de effecten hiervan zijn in de samenleving? Hoe kunnen wij ons daarop voorbereiden?
  • Wat zijn de mogelijkheden om een film nationaal en internationaal te coproduceren?
  • Hoe stoppen wij migratiestromen in de EU?
  • Wat zijn de bedreigingen van de euro en de EU?
  • Hoe start ik een business in een ander land?

Kortom, een combinatie van business, politiek, media, onderwijs en science.

Achtergrond Ger Wiersma

Ger Wiersma heeft management en marketing, sociale wetenschappen en theologie/ filosofie gestudeerd. Hij heeft in de jaren 70 en voor een gedeelte in de jaren 80 les gegeven in het onderwijs van lbo tot post-HBO tot universiteit. Daarna heeft Ger twee studies gedaan: Een opleiding tot acteur en scriptwriter. Na het behalen van zijn studies heeft hij in diverse landen als acteur/model gewerkt. Onder andere in dramaseries, documentaires, commercials, speelfilms en theater.

Ger Wiersma werd TV en Film producent en heeft speelfilms in onder andere Nederland, Duitsland en de Verenigde staten geproduceerd. Hij heeft gewerkt aan films als die Wunderkinder, 55 steps en de Verrader. Daarbij heeft hij voor TV gewerkt aan een informatieserie van 2,5 jaar met commercials over medische items in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse zaken en het Ministerie van Gezondheid in Polen. Ondersteund door onder andere Unilever en Nutricia.

Ook heeft hij zich als bijkomende activiteit een tijdje beziggehouden met de politiek. Voor een politieke partij mede de grondbeginselen geschreven en hij was assessor van de kaderopleiding. Hij is meerdere keren gevraagd om in de Tweede Kamer zitting te nemen.

Ger Wiersma boeken als spreker?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Ger Wiersma

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid