Fons de Poel
Wat Fons drijft – als televisiemaker, interviewer, dagvoorzitter, spreker, columnist/publicist – is: de wil om de wereld om zich heen te begrijpen. Het geldt voor de grote maatschappelijke thema’s, maar ook – en misschien zelfs bovenal- het gedrag van mensen. Fons is verslaafd aan de actualiteit, maar is gaandeweg in zijn carrière steeds meer op zoek gegaan naar de psychologische mechanismen, achter het nieuws. What makes Sammy run? Wat zet mensen in beweging?

Fons maakte gedragswetenschappelijke documentaires en talrijke televisiebiografieën, een zoektocht naar het wezen van de menselijke soort. In de stijl die bij hem hoort. Verhalend. Nieuwsgierig. Geïnspireerd.

Al tientallen jaren is `storytelling` zijn vak. Aanvankelijk als schrijvend journalist, de laatste decennia voornamelijk als tv/maker en spreker. Soms is Fons zelf nog wel eens over verbaasd over het soort inspiratie dat geen uithoudingsvermogen nodig heeft. Zin in verhalen.

Fons de Poel inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor een lezing?
Fons de Poel is een gewaardeerd dagvoorzitter, spreker en discussieleider tijdens symposia en congressen en andere bijeenkomsten. Fons denkt graag mee over de opzet van een bijeenkomst en is een deskundige moderator. Wilt u Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter, gespreksleider of voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Charles Groenhuijsen

    Charles Groenhuijsen is een veel gevraagde spreker en dagvoorzitter. Hij bestrijkt een breed scala aan onderwerpen ontleend aan zijn jarenlange journalistieke ervaring en aan zijn boeken over VS en Nederland. Nieuw boek en nieuwe lezing van Charles Groenhuijsen: Optimisten hebben de hele wereld.