Op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Fons de Poel
Bewaar als favoriet

Fons de Poel

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Fons de Poel is een gewaardeerd dagvoorzitter, spreker en discussieleider tijdens symposia en congressen en andere bijeenkomsten. Wat Fons drijft – als televisiemaker, interviewer, dagvoorzitter, spreker, columnist/publicist – is: de wil om de wereld om zich heen te begrijpen. Het geldt voor de grote maatschappelijke thema’s, maar ook – en misschien zelfs bovenal- het gedrag van mensen.

Fons de Poel

Wat Fons drijft – als televisiemaker, interviewer, dagvoorzitter, columnist/publicist – is: de wil om de wereld om zich heen te begrijpen. Het geldt voor de grote maatschappelijke thema’s, maar ook – en misschien zelfs bovenal- het gedrag van mensen. Fons is verslaafd aan de actualiteit, maar is gaandeweg in zijn carrière steeds meer op zoek gegaan naar de psychologische mechanismen, achter het nieuws. What makes Sammy run? Wat zet mensen in beweging?

Fons de Poel maakte gedragswetenschappelijke documentaires en talrijke televisiebiografieën, een zoektocht naar het wezen van de menselijke soort. In de stijl die bij hem hoort. Verhalend. Nieuwsgierig. Geïnspireerd.

Al tientallen jaren is `storytelling` zijn vak. Aanvankelijk als schrijvend journalist, de laatste decennia voornamelijk als tv/maker en spreker. Soms is Fons zelf nog wel eens verbaasd over het soort inspiratie dat geen uithoudingsvermogen nodig heeft. Zin in verhalen.

Fons de Poel inhuren of boeken als dagvoorzitter of voor een lezing?

Fons de Poel is een gewaardeerd dagvoorzitter en discussieleider tijdens symposia en congressen en andere bijeenkomsten. Fons denkt graag mee over de opzet van een bijeenkomst en is een deskundige moderator. Wilt u Fons inhuren als dagvoorzitter, gespreksleider of voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Fons de Poel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid