Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Tim Senders
Bewaar als favoriet

Tim Senders

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Tim Senders is presentator en dagvoorzitter. Hij is onder andere bekend van de NPO-programma’s Streetlab, Betreden Op Eigen Risico, Willem Wever en Op avontuur met de Opa van Tim. Ook presenteert hij het programma How Do They Do It? voor Discovery.

Tim Senders

Tim Senders is een veelzijdige presentator en programmamaker. Hij is onder andere bekend van het KRO-NCRV programma Streetlab, Betreden Op Eigen Risico, Willem Wever en Op avontuur met de Opa van Tim. Tim is bij deSpreker.nl te boeken als dagvoorzitter. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij hoe hij de aandacht van het publiek kan vasthouden.

Achtergrond Tim Senders

Tim heeft van jongs af aan altijd een passie voor het theater gehad. Zo stond hij al op 12-jarige leeftijd in het circus als clown. Zijn droom was om een eigen circus te starten en daarmee over de wereld te toeren. In 2012 is hij afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam.

Streetlab
Met zijn vrienden Daan Boom, Jasper Demollin en Stijn van Vliet vormde hij in 2013 het collectief Klapstoel. Het viertal maakte hun debuut met het programma ZO op Veronica en later heeft hij met deze drie vrienden het programma Streetlab gemaakt en gepresenteerd voor KRO-NCRV. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Naast tv bereikten de jongens ook online een enorm publiek met hun succesvolle YouTube-kanaal. In hun tweede seizoen behaalde zij zelfs een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring, hiermee zorgden zij voor veel opschudding in het televisielandschap.

TV-programma’s
Naast Streetlab maakt Tim voor de KRO-NCRV de programma’s Betreden op Eigen Risico, Hotel Romantiek en Camping de Liefde. In zijn YouTube-serie Op avontuur met de opa van Tim gaat Tim op stap met zijn alleenstaande opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee op verrassende uitstapjes – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.

Sinds 2022 is Tim de presentator van het Zapp-programma de Faker en maakt hij met Joep van Deudekom het programma How Do They Do It, dat wordt uitgezonden op Discovery.

Geïnteresseerd in Tim Senders als dagvoorzitter voor jouw event?

Heb je vragen Tim als dagvoorzitter, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Tim Senders

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid