Carl Steinmetz
Het bevorderen van tolerantie en rechtvaardigheid is voor Dr. Carl H.D. Steinmetz op het lijf geschreven. Tolerantie maar zeker ook rechtvaardigheid startte voor mij als immigrant uit Indonesië, als Expat in Canada, als adviseur van de regering in ballingschap van Irian Barat (Papoea Nieuw-Guinea), als medeoprichter van Slachtofferhulp Nederland, als promotor van community prevention in Canada, als de wegbereider voor psychotrauma zorg Internationaal en in Nederland, als bouwer van Zeecontainerdorpen voor MBO jongeren en als belangenbehartiger van Expats en immigranten. Ik probeer tolerantie en rechtvaardigheid op de kaart te zetten vanuit het kennisdomein van de (transculturele) psychologie/ therapie en victimologie.

Lezingen
Graag verzorg ik presentaties over:
– de positie van Expats en Immigranten in de Grote (BRIC landen)- en Kleine wereld (Westers)
– maar ook over rouwen om het verlies van het moederland, over aanpassen aan het vaderland en leren omgaan met acculturatie stress.

Los daarvan spreek ik graag over:
– resonantie en psychotraumata
– over geweld in de familie ten opzichte van vrouwen en kinderen
– Passages van de Ziel (spiritualiteit in ons leven)
– Altruïsme, mindreading en de cirkel van sympathie in de praktijk.
Over deze onderwerpen heb ik zowel in het Engels als Nederlands publicaties verzorgd.

Ik hou van communicatie over en weer met mijn toehoorders en van wederkerigheid. Ik ben thuis in grote- en ook in kleine groepen. In kleinere groepen kan ik nog beter aan de slag met mijn vaardigheden als trainer.

Persoonlijke missie Carl Steinmetz: op weg naar een tolerante en rechtvaardige samenleving.

Carl Steinmetz inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Carl Steinmetz inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Recensies

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Dr. Carl H.D. Steinmetz SKU UPC Model

Joke Middelbeek Bestuurder STWTAfgelopen donderdag 7 januari een boeiende bijeenkomst over Super Diversiteit. Dr. Carl H.D. Steinmetz geeft nieuwe

Jan 13, 2015 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Stichting Westelijke Tuinsteden Amsterdam 

Joke Middelbeek Bestuurder STWT

Afgelopen donderdag 7 januari een boeiende bijeenkomst over Super Diversiteit. Dr. Carl H.D. Steinmetz geeft nieuwe inzichten in de complexe wereld van cultuurverschillen. Hoe begrijpen we de anderen echt en zij ons?

In het oudergesprek dat toneelspelers ons lieten zien, werd ons een spiegel voorgehouden over hoe je zorg over een leerling kunt bespreken met opvoeders, maar ook hoe je elkaar ook helemaal kwijt kunt raken in zo'n gesprek.

Inspirerend als begin van ons verdere leerproces. We weten misschien wel meer niet dan wel. Een echte aanrader om dat proces op deze manier in te gaan.


5.0 5.0 1 1 Joke Middelbeek Bestuurder STWTAfgelopen donderdag 7 januari een boeiende bijeenkomst over Super Diversiteit. Dr. Carl H.D. Steinmetz geeft nieuwe inzichten in de complexe were Dr. Carl H.D. Steinmetz

Stichting Westelijke Tuinsteden Amsterdam

Joke Middelbeek Bestuurder STWT Afgelopen donderdag 7 januari een boeiende bijeenkomst over Super Diversiteit. Dr. Carl H.D. Steinmetz geeft nieuwe inzichten in de complexe wereld van cultuurverschillen. Hoe begrijpen we de anderen echt en zij ons? In het oudergesprek dat toneelspelers ons lieten zien, werd ons een spiegel voorgehouden over hoe je zorg over een leerling kunt bespreken met opvoeders, maar ook hoe je elkaar ook helemaal kwijt kunt raken in zo'n gesprek. Inspirerend als begin van ons verdere leerproces. We weten misschien wel meer niet dan wel. Een echte aanrader om dat proces op deze manier in te gaan.Beschikbaarheid en informatie Dr. Carl H.D. Steinmetz

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.