Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daan van Vliet
Bewaar als favoriet

Daan van Vliet

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Daan van Vliet is is Conversie Specialist binnen het e-commerce team van PLUS Retail. Met zijn presentatie wil Daan jou stimuleren om experimenteel onderzoek ten behoeve van conversie te ondernemen. De passie die hem drijft is de combinatie van data en psychologie!

SiteSpect

" Ontzettend goed opgebouwd verhaal. Interessant visie van Daan/Plus Retail op Conversion optimalisatie en helder uitgelegd. De manier van vertellen/presenteren zorgt dat je geboeid blijft. Het verhaal is goed opgebouwd en daarbij heeft Daan een goed gevoel humor om het geheel levendig te houden. Kortom, een aanrader als spreker! "

Daan van Vliet

Daan van Vliet is Conversie Specialist binnen het e-commerce team van PLUS Retail. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de user experience in de webshop en app. Binnen deze functie is de rol van klantonderzoek groot en draagt Daan tevens zorg voor de doorvertaling van deze inzichten. Hiervoor maakt hij veel gebruik van zijn kennis over consumenten psychologie. Deze combinatie van data en psychologie is wat Daan van Vliet drijft in zijn vakgebied.

Onderwerpen waar Daan voor te boeken is

  • Conversion Rate Optimization / Customer Experience Optimization
  • Online persuasion
  • Experiment gedreven werken

Unieke werkwijze

Wat Daan van Vliet uniek maakt is zijn werkwijze waar data en psychologie centraal staan. Daan leert je hoe de bezoekers van jouw website, webshop of app zijn te beïnvloeden met effectieve wijzigingen in het design. Nadat je zijn verhaal hebt gehoord zal je minder beslissingen gaan nemen op basis van onderbuikgevoel en zie je de absolute meerwaarde in van (big) data. Analyseren, inzichten vertalen naar de besluitvormingsprocessen in ons brein, UX Design opmaken en experimenteren maar! Is het experiment een succes? Doorvoeren! En op naar het nieuwe experiment.

Uiteindelijk is het resultaat van de presentatie dat je gemotiveerd naar buiten loopt om zelf aan de slag te gaan met deze experimentele werkwijze, ten behoeve van de optimale klantervaring en meer conversie!

Interesse in een lezing van Daan of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Daan van Vliet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid